26.8 C
Província de Tarragona
Dilluns, agost 15, 2022

Les cançons de Mecano al Camp de Mart

lafuerza20

Un dels plats forts de les festes de Sant Magí 2014 és el musical La Fuerza del Destino que arriba diumenge 17 d’agost al Teatre Auditori del Camp de Mart. Es tracta d’un espectacle presentat pels artistes del musical espanyol amb més èxit de tots els temps, Hoy no me puedo levantar: un grup de 16 artistes entre ballarins, músics i cantants, que recorren les cançons de Mecano utilitzant un viatge en metro com a fil conductor.

 

Concebut en gran format i per a tots els públics, a La Fuerza del Destino la música sona totalment en directe amb una barreja d’estils com el pop-rock, la salsa, el soul, el jazz o el flamenc. L’espectacle compta amb un grup de vuit ballarins amb importants trajectòries en musicals de gran èxit i ofereix la possibilitat d’escoltar cançons tan conegudes com Perdido en mi habitación, Cruz de navajas o Mujer contra mujer.

 

Disposem de dues invitacions per regalar a un dels subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Els que hi estigueu interessats heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit d’aquest dilluns. Dimarts al matí coneixerem el guanyador de les dues entrades.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here