27.6 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 17, 2024

Els usos de la muralla de Tarraco en l’antiguitat

Un moment de l'espectacle Pomerium, a la muralla de Tarragona (foto: Rafael López-Monné)
Un moment de l’espectacle Pomerium, a la muralla de Tarragona (foto: Rafael López-Monné)

El cicle ‘Tarragona, Història Viva’ continua portant aquest estiu espectacles de reconstrucció històrica a diferents espais de la ciutat. Més de mig miler de persones ja han assistit fins ara a alguna de les 40 activitats programades pel Patronat Municipal de Turisme.

 

Als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA els volem obsequiar amb dues invitacions per gaudir d’un altre d’aquests espectacles: POMERIUM, murs de pedra i límits d’una ciutat romana. L’activitat la desenvolupa el grup tarragoní de reconstrucció històrica Projecte Phoenix.

 

L’espectacle servirà per descobrir alguns dels usos de la muralla de Tarragona en l’antiguitat, en un període de pau de més de 300 anys, des de les guerres numantines (a meitat del segle II a.C.) fins als primers atacs de pobles bàrbars. Malgrat aquest període de tranquil·litat, les muralles de Tarraco no es van enderrocar. Amb quina finalitat? La resposta la trobarem a POMERIUM.

 

Per celebrar les festes de Sant Magí, us convidem a la representació que tindrà lloc aquest proper divendres 22 d’agost a les 21 h. a la Muralla-Passeig Aqueològic (entrada Portal del Roser). Si voleu participar en el sorteig de les dues entrades, només cal enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat   abans de la mitjanit del dimarts 19. El sorteig es farà a primera hora de dimecres.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here