Advertisement Advertisement
18.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, novembre 28, 2023

Anem de festa al Circ Romà

Un moment de l'activitat 'Ludi Circensis' deins del programa 'Tarragona Història Viva' (foto: Rafael López-Monné- Tarragona Turisme)
Un moment de l’activitat ‘Ludi Circensis’ dins del programa ‘Tarragona Història Viva’ (foto: Rafael López-Monné- Tarragona Turisme)

Aquesta última setmana d’agost completarem les invitacions als subscriptors del FET a TARRAGONA perquè gaudeixin dels espectacles ‘Tarragona, Història Viva’, una activitat que organitza el Patronat Municipal de Turisme amb la col·laboració de diferents grups de reconstrucció històrica.

 

La proposta ens adreçarà divendres vinent, 29 d’agost, al Circ Romà. Allà ens trobarem Marcvs Vitruvius, cap dels arquitectes de l’època, que ens mostrarà els diferents usos de cada part del circ, ens explicarà com trobar el nostre seient a la grada per assisitir a les curses de cavalls o comprar begudes i ens descobrirà els racons on es feien negocis “foscos”.

 

Es tracta d’un espectacle produït per Thaleia, un dels grups de reconstrucció històrica de referència a Tarragona. Un dels subscriptors de la revista està convidat amb dues entrades per a la representació de divendres 29 d’agost a les 21 h. al Circ. Cal que envieu un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit de dimarts 26 i l’endemà farem el sorteig de les dues invitacions.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here