28 C
Província de Tarragona
Diumenge, juliol 21, 2024

Campanya de nous subscriptors del ‘Fet’

Portada del número 1 del 'Fet a Tarragona', que rebran aquests dies tots els nous subscriptors a la revista (foto: David Oliete)
Portada del número 1 del ‘Fet a Tarragona’, que rebran aquests dies gratuïtament tots els nous subscriptors a la revista (foto: David Oliete)

Volem celebrar amb renovades il·lusions el primer aniversari de la revista FET a TARRAGONA. Coincidint amb la imminent sortida al carrer del número 7  -que inclou de regal un DVD-, encetem una campanya per a nous subscriptors. Ja en som 450, però volem seguir sumant-ne més per consolidar el projecte i poder oferir a la ciutat i als lectors una publicació encara de més qualitat.

 

En un any de trajectòria hem demostrat que Tarragona pot comptar amb una publicació que aposta pel periodisme analític i reflexiu, amb reportatges, entrevistes i articles extensos, continguts i fotografies de gran nivell i un disseny modern i elegant. Una revista per col·leccionar i que dóna prestigi a la ciutat.

 

La campanya de nous subscriptors va adreçada a tothom, però especialment a aquells que sou lectors més o menys habituals dels articles i cròniques d’aquest mitjà digital. Us convidem a ser subscriptors de la revista per només 30€ l’any i en rebreu tots els números còmodament a casa. A més, podreu seguir llegint cada dia els articles que publiquem aquí.

 

Si complimenteu la subscripció ara, tindreu com a obsequi el número 1 de la revista, que inclou tot un seguit de reportatges molt originals dedicats a Santa Tecla. Només cal que cliqueu aquí per formalitzar la vostra relació amb el FET i de seguida us enviarem a l’adreça indicada el número 1 i el número 7.

 

I a més, el tres primers lectors que facin la subscripció tindràn un altre regal: la samarreta í el mocador de les festes de les botigues El Lloro i El Negrito i La Negrita, il·lustrats per la jove tarragonina Anduluplandu. Enguany la samarreta i el mocador són de color vermell i tenen com a protagonistes als Nanos de Tarragona.

 

Els subscriptors del FET a TARRAGONA formen una comunitat de persones que es beneficien d’altres avantatges com assistir gratuïtament a espectacles de teatre, música i dansa, activitats d’història, passejades culturals i altres iniciatives. Per aquestes raons i d’altres, us convidem a celebrar amb nosaltres el primer aniversari d’una aventura periodística apassionant, que té un llarg recorregut per endavant.

 

UN REGAL PER ALS QUE HAN RENOVAT LA SUBSCRIPCIÓ

Els subscriptors que heu renovat per un any més, fins a l’estiu de 2015, teniu un doble obsequi: una visita guiada i gratuïta a la ‘catedral del vi’ de Nulles amb una cata de vins Adernats, i una ampolla de vi o cava per emportar-vos a casa. Per dissabte 6 de setembre a les 11 del matí hem programat una visita en grup amb subscriptors de la revista. Hi esteu convidats! Si veniu amb un acompanyant, el preu és de 7€. Per organitzar millor la trobada, us demanem confirmació amb un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat

 

Elisabet Díez, Anduluplandu, amb la seva samarreta festiva d'Els Nanos de Tarragona. Els primers nous subscriptors a la revista rebran de regal la samarreta i el mocador (foto: Empar Ibanyes @ibanyes)
Elisabet Díez, Anduluplandu, amb la seva samarreta festiva d’Els Nanos de Tarragona. Els primers nous subscriptors a la revista rebran de regal la samarreta i el mocador (foto: Empar Ibanyes @ibanyes)
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here