14.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

La samarreta dels Nanos, de regal als nous subscriptors

Elisabet Díez, Anduluplandu, amb la seva samarreta festiva d'Els Nanos de Tarragona. Els primers nous subscriptors a la revista rebran de regal la samarreta i el mocador (foto: Empar Ibanyes @ibanyes)
Elisabet Díez, Anduluplandu, amb la seva samarreta festiva d’Els Nanos de Tarragona. Els nous subscriptors a la revista rebran de regal la samarreta i el mocador (foto: Empar Ibanyes @ibanyes)

La samarreta i el mocador dels Nanos de Tarragona, dissenyats per la tarragonina Bet Díaz -Anduluplandu,  és un dels obsequis per als nous subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. La campanya de promoció és tot un èxit i la volem ampliar a tots aquells lectors que dipositin ara la seva confiança per un any en la nostra publicació.

 

Així celebrem les festes de Santa Tecla i el primer aniversari de la revista, que es va presentar en públic el 9 de setembre de 2013. En un any, hem aplegat més de 450 subscriptors i per commemorar-ho regalem la samarreta de les festes que promouen les botigues El Negrito i La Negrita i El Lloro a tots els que s’hi sumin aquests dies a la comunitat del FET. Una samarreta vermella, ben festiva, amb la il·lustració dels Nanos, en talles per a infants i adults, i el mocador de les festes.

 

La subscripció anual a la revista és de 30€ i a casa en rebreu sis publicacions de Tarragona amb una qualitat com no s’ha fet mai fins ara a la ciutat. Amb el segell d’un grup de periodistes d’aquí joves i emprenedors, i una aposta pels continguts, la fotografia i un disseny modern i elegant.

 

Els nous subscriptors podran comprovar la qualitat de la revista quan rebin gratuïtament el número 1, dedicat a les festes de Santa Tecla, que inclou un seguit de reportatges: ‘La gent de la festa’, ‘Quan el Seguici Petit dorm’, ‘Festa de cartells’, ‘Les edats de Llucifer’, ‘De la intimitat a la multitud’ de la Baixada de l’Àliga, i l’article d’opinió d’Alfred Fort ‘Èrem joves i tot estava per fer…’. La promoció és vàlida fins al 24 de setembre.

 

Si voleu tenir la samarreta de les festes i el número 1 de la revista de regal, subscriu-te ara clicant aquí

BONA FESTA MAJOR!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here