Advertisement Advertisement
Carregant ...

La samarreta dels Nanos, de regal als nous subscriptors

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Elisabet Díez, Anduluplandu, amb la seva samarreta festiva d'Els Nanos de Tarragona. Els primers nous subscriptors a la revista rebran de regal la samarreta i el mocador (foto: Empar Ibanyes @ibanyes)

Elisabet Díez, Anduluplandu, amb la seva samarreta festiva d’Els Nanos de Tarragona. Els nous subscriptors a la revista rebran de regal la samarreta i el mocador (foto: Empar Ibanyes @ibanyes)

La samarreta i el mocador dels Nanos de Tarragona, dissenyats per la tarragonina Bet Díaz -Anduluplandu,  és un dels obsequis per als nous subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. La campanya de promoció és tot un èxit i la volem ampliar a tots aquells lectors que dipositin ara la seva confiança per un any en la nostra publicació.

Així celebrem les festes de Santa Tecla i el primer aniversari de la revista, que es va presentar en públic el 9 de setembre de 2013. En un any, hem aplegat més de 450 subscriptors i per commemorar-ho regalem la samarreta de les festes que promouen les botigues El Negrito i La Negrita i El Lloro a tots els que s’hi sumin aquests dies a la comunitat del FET. Una samarreta vermella, ben festiva, amb la il·lustració dels Nanos, en talles per a infants i adults, i el mocador de les festes.

La subscripció anual a la revista és de 30€ i a casa en rebreu sis publicacions de Tarragona amb una qualitat com no s’ha fet mai fins ara a la ciutat. Amb el segell d’un grup de periodistes d’aquí joves i emprenedors, i una aposta pels continguts, la fotografia i un disseny modern i elegant.

Els nous subscriptors podran comprovar la qualitat de la revista quan rebin gratuïtament el número 1, dedicat a les festes de Santa Tecla, que inclou un seguit de reportatges: ‘La gent de la festa’, ‘Quan el Seguici Petit dorm’, ‘Festa de cartells’, ‘Les edats de Llucifer’, ‘De la intimitat a la multitud’ de la Baixada de l’Àliga, i l’article d’opinió d’Alfred Fort ‘Èrem joves i tot estava per fer…’. La promoció és vàlida fins al 24 de setembre.

Si voleu tenir la samarreta de les festes i el número 1 de la revista de regal, subscriu-te ara clicant aquí

BONA FESTA MAJOR!!!


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *