21.2 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 10, 2024

El paradís del bon tecler

Anna Adsera, nova subscriptora del FET, amb la samarreta i el mocador davant l'aparador de les festes de El Negrito i la Negrita.
Anna Adsera, nova subscriptora del FET, amb la samarreta i el mocador davant l’aparador de les festes de El Negrito i la Negrita.

Anna Adserà és una jove de la Part Alta que segueix el FET A TARRAGONA des que va sortir el primer número de la revista, el setembre del 2013. Una de les seves amigues, Laia Nolla, era protagonista a la portada, i ella es va anar aficionant a la publicació en paper i al digital.

 

L’Anna, segons explica, ha viscut també diferents festes de presentació de la publicació i, aprofitant l’actual promoció de regal d’una samarreta de les festes, el mocador i el número 1, s’ha fet finalment subscriptora.

 

Aquesta història feliç d’amor per la lectura, el periodisme i Tarragona pot ser també la de molts dels seguidors del FET, que encara tenen l’oportunitat de fer-se subscriptors durant les festes i guanyar els regals patrocinats per la botiga El Negrito i la Negrita. Podeu formalitzar la vosta inscripció fent click aquí.

 

Anna Adserà ha recollit aquesta setmana la samarreta dels Nanos, dissenyada per l’artista local Anduluplandu, i el mocador del Seguici, tot visitant el temple del marxandatge de Santa Tecla, ubicat al número 28 del carrer Governador Gonzàlez, davant la plaça Corsini.

 

Aquests dies es viuen amb intensitat al Negrito i la Negrita, que ofereix una àmplia gamma de productes relacionats amb les festes. Els que més triomfen enguany son la motxilla i la tassa (de plàstic o ceràmica) del Bestiari. També té molta sortida la samarreta color pistatxo dissenyada l’any passat per Anduluplandu, i que s’ha tornat a fer per reclamació popular.

 

I pels menuts, el kit d’inici d’escola: motxilla i tassa petita per a la llar d’infants. Imans, figures de plàstic i peluixos de gegants i nanos, adhesius de vinil de castellers, collarets i mocadors diversos conformen un ventall d’opcions per a totes les aficions.

 

Un paradís del bon tecler, col·laborant per segon any consecutiu amb el FET per viure les festes amb els nostres lectors i subscriptors.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here