28.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, juliol 15, 2024

Mor Jordi Rovira, president de la Societat Arqueològica

Jordi Rovira

Jordi Rovira i Soriano, president de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, ha mort aquest dilluns al vespre a causa d’un infart. Tenia 48 anys i la mort l’ha agafat de manera sobtada al carrer, a la plaça del Pallol al costat del Portal del Roser, un dels espais emblemàtics del patrimoni de la ciutat.

 

Rovira, historiador, era un dels grans coneixedors i divulgadors del patrimoni de Tarragona. Apassionat de la seva ciutat, s’interessava no només pels temes del seu àmbit professional més pròxim. Havia accedit a la presidència de la Societat Arqueològica substituint Rafael Gabriel i després de ser-ne el secretari durant uns anys.

 

Jordi Rovira era des del primer dia subscriptor de la revista FET a TARRAGONA. Avui li enviem simbòlicament l’últim correu electrònic de reconeixement a la seva tasca i expressem el nostre condol a la família i al món cultural i arqueològic de Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

2 COMMENTS

 1. L’Arqueològica, la ciutat i els amics que l’estimàvem ens quedem sense una de les persones és fermes, eficaces i amables que havíem conegut. ¡Quin sentiment, llegir aquesta notícia…!
  Expresso el meu condol a través del Fet a Tarragona. L’enyorarem, perquè a la ciutat, persones com ell són imprescindibles.

 2. No puc fer més sinó solidaritzar-me amb els condols a la família.
  Havíem mantingut moltes xarrades informals a peu de carrer
  i el fruit que en vaig treure és impagable.
  Crec sincerament que el trobarem molt a faltar.
  Per si pot ajudar transcric una cita literal de Thor Heyerdahl: “I also believe that when one dies, one may wake up to the reality that proves that time does not exist”
  “SIT TIBI TERRA LEVIS”

  Albert Cardona

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here