25.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 17, 2024

Invitació al concert de l’Orquestra Camera Musicae

El director d'orquestra Salvador Mas dirigirà l'OCM al Teatre Tarragona (foto cedida)
El director d’orquestra Salvador Mas dirigirà l’OCM al Teatre Tarragona (foto cedida)

Salvador Mas és un dels directors d’orquestra catalans amb més projecció internacional. Dissabte vinent. 15 de novembre, Mas estarà al Teatre Tarragona dirigint l’Orquestra Camera Musicae en un concert excepcional titulat ‘Les Quartes Simfonies de Beethoven i Mendelssohn‘. D’aquesta manera, l’OCM inicia una temporada que promet ser de molta qualitat.

 

El concert de dissabte a les 21 hores arrencarà amb la Simfonia núm. 4 en Si b major, op. 60 de Beethoven; seguirà amb la Serenata notturna per a cordes i timbales de Mozart, a mode d’interludi entre els dos plats forts, i es tancarà amb la Simfonia núm. en La Major, op. 90 “Italiana” de Mendelssohn.

 

Aquest gran espectacle musical forma part de la temporada ‘Desitjos de Tardor’ als Teatres de Tarragona que programa l’Ajuntament. Gràcies a un acord amb l’àrea de Cultura, un subscriptor de la revista FET a TARRAGONA tindrà d’obsequi una entrada doble per aquest concert de l’Orquestra Camera Musicae sota la direcció de Salvador Mas.

 

Els subscriptors que estigueu interessats de participar en el sorteig heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimecres 12.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here