Advertisement Advertisement Advertisement
14.2 C
Província de Tarragona
Dimecres, març 29, 2023

Cinc raons per gaudir del ‘Fet a Tarragona’

Els pavellons de l'antic preventori de la Savinosa es van degradant amb el pas del temps (foto: David Oliete)
Els pavellons de l’antic preventori de la Savinosa es van degradant amb el pas del temps (foto: David Oliete)

Aquesta setmana ja és al carrer el número 8 del FET a TARRAGONA, una revista única i singular per la qualitat dels continguts, la fotografia i el disseny. La publicació és a la venda en els quioscos i llibreries de la ciutat. Si no en sou subscriptors, us convidem a gaudir-ne dels reportatges, articles i entrevistes que publiquem. Aquí us oferim cinc bones raons per assaborir tranquil·lament la lectura del FET:

 

1 – Un ampli reportatge sobre la història del preventori de la Savinosa que signen la periodista Anna Plaza i el fotògraf David Oliete. Fa gairebé mig segle que els edificis són tancats i a la revista analitzem la seva decadència progressiva, els projectes que mai s’han executat i les possibilitats de futur.

 

2 – Un dossier de divuit pàgines amb quatre reportatges que tenen com a fil conductor l’independentisme a Tarragona: ens preguntem si hi ha raons veritables per pensar que Tarragona és una ciutat poc identificada amb Catalunya; repassem la trajectòria del moviment des dels anys 30; obrim un debat d’idees amb el federalisme i l’unionisme; i plantegem una hipòtesi del paper de Tarragona en un futur estat català. Tot plegat, elaborat per Albert Ollés, Enric Garcia Jardí i Anna Plaza.

 

3 – Una entrevista en profunditat amb el fotògraf i pintor, Lluc Queralt, un dels artistes tarragonins amb més projecció internacional. Entrem a casa seva i al seu estudi -a la plaça del Pallol–  perquè ens expliqui com veu la ciutat i el món, després de nombrosos viatges a països molt diversos.

 

4 – Un reportatge des de dins de l’escola Solc, situada al Complex Educatiu. Un centre que treballa en règim de cooperativa i que mira de potenciar les capacitats diverses dels seus alumnes a través d’una atenció personalitzada. Ens ho expliquen Enric Garcia Jardí (text) i Agustí Arévalo (fotos).

 

5 – Una trobada de dos Oriols, dos castellers -de la Jove i dels Xiquets de Tarragona- que analitzen els castells de gamma extra d’una temporada excepcional. Oriol Portabella i Oriol Salomó parlen del primer 3 de 10 dels liles i del primer 2 de 9 dels ratllats. Un article que signa Josep Ardila.

 

Aquests són cinc dels molts motius per gaudir de la revista FET a TARRAGONA. Els subscriptors ja l’han rebuda aquesta setmana a casa seva. Si us voleu afegir al grup d’amics del FET, tindreu la possibilitat d’anar convidats a espectacles dels teatres de Tarragona i de participar en activitats culturals organitzades per la pròpia revista.

 

La subscripció de 30€ l’any es pot complimentar clicant aquí. Per tancar el 2014, el FET a TARRAGONA ofereix una oferta especial de subscripció 2X1: Si us afegiu a la gran família del FET i porteu una persona amb vosaltres, pagareu entre els dos només 30 €, el preu d’una subscripció anual (6 números).

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here