Advertisement Advertisement Advertisement
28.9 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 20, 2022

L’última riuada del Francolí

El Serrallo, inundat el 10 d'octubre de 1994 (foto: Jordi Mallol)
El Serrallo, inundat el 10 d’octubre de 1994 (foto: Jordi Mallol)

Aquesta és l’última setmana per veure al Tinglado 4 del Moll de Costa l’exposició ‘La riuada de 1994’. Una mostra de fotografies i vídeos realitzats fa vint anys per veïns i veïnes de la part baixa de la ciutat el dia -10 d’octubre- del desbordament del Francolí.

La mostra és una producció del Port de Tarragona, que ha volgut fer un reconeixement a les persones que van patir danys materials i van viure moments d’angoixa l’última vegada que el riu va inundar el Serrallo, Residencial Palau i el polígon industrial Francolí. Estarà oberta fins aquest diumenge 23 de novembre.

L’exposició es va inaugurar el passat 10 d’octubre, el mateix dia que es presentava el llibre del mateix nom elaborat per qui signa aquest article. El llibre recull el testimoni de més de 80 persones a l’entorn dels fets i de la posterior reivindicació veïnal.  Publicat per Arola Editors i Port de Tarragona, el llibre es pot adquirir a les llibreries al preu de 15€.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here