13.4 C
Província de Tarragona
Dimarts, desembre 5, 2023

Periodisme tranquil i reflexiu

Portada del número 8 de la revista, a la venda en llibreries i quioscos (foto: David Oliete)
Portada del número 8 de la revista, a la venda en llibreries i quioscos (foto: David Oliete)

Els del FET a TARRAGONA comencem a preparar els continguts del número 9 de la revista que sortirà al carrer a principis de gener mentre gaudim de la bona resposta dels lectors a la nostra manera de fer un periodisme tranquil, reflexiu i analític. És el que s’anomena a tot el món ‘slow journalism’ en contraposició a la sobreinformació en forma de titulars que ens arriba de manera constant a través d’internet i les xarxes socials.

 

Per a l’equip de la revista han estat dies de gran intensitat i d’il·lusions renovades per la gran assistència de públic i el nivell dels ponents al debat ‘L’endemà del 9N. I ara què?’, la valoració positiva que fan els subscriptors de la visita guiada als baluards i fortificacions de Tarragona i el reconeixement de persones com les del jurat del Premi de Periodisme Carmel Biarnés, concedit a Ascó  al dossier dedicat a la figura i l’època d’August.

 

El número 8 de la revista, amb el titular de portada ‘INDEPENDENTS?’, preten oferir elements novedosos i en clau tarragonina al procés sobiranista. Així ens preguntem si Tarragona és una ciutat històricament poc identificada amb Catalunya i el catalanisme i busquem respostes entre els experts; repassem la trajectòria dels independentistes tarragonins des dels anys 30 del segle passat; explorem el debat d’idees dels sobiranistes amb els federalistes i els unionistes; i ens plantegem com quedaria Tarragona en un nou estat català.

 

També hi trobareu un magnífic reportatge de La Savinosa, una entrevista al fotògraf Lluc Queralt, una visita a l’escola Solc (Complex Educatiu);  una trobada amb treballadors veterans i joves que representen el relleu generacional a la refineria; un article sobre els clubs modestos de futbol als barris de la ciutat; una conversa amb dos castellers de gamma extra; i un perfil professional i personal del polifacètic Carlos Latre.

 

REGALA UNA SUBSCRIPCIÓ A LA REVISTA

La revista la podeu comprar a: Llibreria La Rambla, Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo), Espai Turisme (carrer Major) i botiga El Lloro (carrer Governador González). També la trobareu en els quioscos de la ciutat.

 

Ara, a més, us podeu fer subscriptors de la revista amb una campanya promocional 2 x 1. Per només 30€ l’any tindreu la vostra subscripció i en podreu regalar una altra a un familiar o amic. Podeu complimentar ara la inscripció clicant aquí. En l’apartat de les observacions indiqueu el nom i l’adreça de la persona a la qual regaleu la subscripció. 

 

Els del FET apostem per la qualitat dels continguts, la fotografia i el disseny. Els que ja coneixeu la publicació en paper donareu bona fe de les nostres paraules. Aquest reconeixement dels lectors, l’augment progressiu del nombre de subscriptors i la valoració positiva que en feu tots plegats ens animen a  preparar el nou any amb energies renovades.

Les primeres sis revistes del 'Fet a Tarragona'. Les fotos de portada són obra de David Oliete i Agustí Arévalo
Les primeres sis revistes del ‘Fet a Tarragona’. Les fotos de portada són obra de David Oliete i Agustí Arévalo
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here