Advertisement Advertisement Advertisement
28.9 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 20, 2022

Una invitació per gaudir de ‘Mago Pop’

Un moment de l'espectacle 'La gran ilusión' amb Antonio Díaz (foto: ara.cat)
Un moment de l’espectacle ‘La gran ilusión’ amb Antonio Díaz (foto: ara.cat)

Diuen que és l’espectacle de màgia, il·lusionisme i teatre més fascinant del moment i per a tots els públics. Aquest proper dissabte 29 de novembre arriba al Teatre Tarragona Antonio Díaz, creador del televisiu ‘Mago Pop’ amb l’espectacle ‘La gran ilusión’. Serà el moment culminant del Festival Teatre Màgic que se celebra aquests dies a Tarragona i La Canonja.

 

El show ha omplert els escenaris de Barcelona amb l’energia d’aquest il·lusionista extraordinari que fa guaidir petits i grans. Antonio Díaz se’l considera la gran revelació de la màgia actual i el seu espectacle ofereix grans dosis de comicitat i interacció amb el públic. Sorpresa, perplexitat i riallades estan assegurades en aquesta ‘gran ilusión’ que és un programa de televisió que retransmet la vida del protagonista dels 24 hores al dia.

 

Antonio Díaz actuarà dissabte 29 a les 21,30 h. al Teatre Tarragona. Gràcies a la col·laboració de l’àrea municipal de Cultura, tenim una entrada doble per obsequiar un dels subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Per participar en el sorteig només cal que envieu un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat   abans de la mitjanit de dimecres 26. L’endemà al matí en farem el sorteig.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here