Advertisement Advertisement
19.6 C
Província de Tarragona
Dissabte, setembre 30, 2023

2017 busca la complicitat dels tarragonins

Un dels cartells que anuncien el projecte Valor2017
Un dels cartells que anuncien el projecte Valor2017

A dos anys i mig de la celebració dels Jocs Mediterranis, els seus organitzadors posen en marxa el projecte Valor2017, que es planteja com a una marca identitària dirigida a activitats, projectes o esdeveniments vinculats directament o indirectament als valors que representen els mateixos Jocs. La marca, pretén reconèixer la tasca integradora, participativa i social de totes aquestes iniciatives. Els projectes que es presentin al Valor2017 s’inclouran inicialment en una de les 5 àrees de la marca: educació, emprenedoria, esport, cultura i solidaritat.

La marca està plantejada com a un segell de qualitat dirigit a iniciatives concretes, activitats plantejades pels diferents agents socials que tinguin un caràcter participatiu i que es vulgui vincular als Jocs Mediterranis. Valor2017 compta amb un logotip dissenyat en col·laboració amb l’Escola d’Art de Tarragona. Un jurat format per representants de l’Escola d’Art, Ajuntament de Tarragona, Diputació de Tarragona i Jocs Mediterranis va seleccionar el logotip definitiu entre les propostes presentades per alumnes del centre.

Els projectes que formin part del Valor2017 s’inclouran en la Memòria i tindran difusió comunicativa des dels canals propis dels Jocs Mediterranis de Tarragona. La Memòria Valor2017 esdevindrà un llistat de tots els projectes presentats, classificats per les diferents àrees d’activitat i mostrarà dades de l’impacte i el llegat que ha tingut el programa en la ciutadania i els Jocs. D’aquesta manera no només es podrà analitzar quantes i quines han estat les iniciatives que s’han realitzat amb la marca Valor2017 al llarg d’aquests anys sinó que es podrà veure quines i quantes continuaran més enllà de la cita esportiva del 2017.

Amb aquesta iniciativa, els organitzadors dels Jocs presenten una proposta a la ciutat perquè s’impliqui amb l’organització d’activitats de tota mena vinculades amb els valors de la ciutat esportiva del 2017. Aquest vídeo és una mostra del que significa Valor2017.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Aquesta campanya és força engrescadora. Segur que atraurà a molts ciutadans. De totes maneres, a part del positiu impacte social, trobo a faltar un bon anàlisi financer sobre el retorn de la inversió. Veig xifres considerables (per exemple l’aportació de la Diputació) i molta gent agrairia veure com s’amortitza. En aquests temps que corren, on no anem escassos de recursos, és un requeriment necessari per tot esdeveniment que usi fons públics. Segur que facilitant aquesta “evidència de les dades” es guanyarien més complicitats encara. Si algú sap si existeix i em pot indicar on trobar-lo, ho agrairia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here