Advertisement Advertisement
Carregant ...

Sumant amics i subscriptors

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Joan Josep Guinovart, un tarragoní que dirigeix l'Institut de Recerca Biodèmica de Barcelona. Creu Sant Jordi 2014 (foto cedida)

Joan Josep Guinovart, un tarragoní que dirigeix l’Institut de Recerca Biodèmica de Barcelona. Creu Sant Jordi 2014 (foto cedida)

Joan Josep Guinovart i Cirera, un tarragoní de prestigi internacional, és un dels nous subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Guinovart dirigeix l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona i, a més, presideix la Confederació de Societats Científiques d’Espanya (COSCE) i és membre de la Reial Acadèmia de Farmàcia. La Generalitat li ha concedit enguany la Creu de Sant Jordi i és Fill Predilecte de Tarragona des del 2007.

Aquest doctor en farmàcia per la Universitat de Barcelona, que va fer una estada als Estats Units i que suma reconeixements en l’àmbit de la investigació en bioquímica clínica, ha conegut recentment els continguts de la revista i se n’ha fet subscriptor. Tot i que viu a Barcelona, Guinovart manté contactes i vincles amb la ciutat. És membre del Senat tarragoní des de la seva creació, l’any 2008.

Guinovart se suma a la llarga llista de 500 amics i subscriptors del FET a TARRAGONA, alguns dels quals viuen fora de la ciutat per raons professionals. Aquesta comunitat de persones -vinculades a la ciutat i amb un interès per la cultura, els temes socials i l’emprenedoria- és el pal de paller d’aquesta aventura periodística que aporta qualitat de continguts, fotografia i disseny.

A punt de complir un any i mig de recorregut, ens sentim orgullosos de tots els que confien en el ‘Fet’

A punt de cobrir el primer any i mig de recorregut, el grup de professionals que fem el FET ens sentim orgullosos i agraïts amb tots els que s’hi han volgut sumar amb el seu suport en forma de subscripció anual de 30 €. N’hi ha de tots els àmbits professionals: mestres, advocats, economistes, metges, odontòlegs, enginyers, periodistes, polítics, capellans, activistes socials, llibreters, professors d’universitat, escriptors, petits empresaris, gestors culturals…

Ens complau comptar amb el suport personal de polítics de bona part de l’arc ideològic com Josep Fèlix Ballesteros, Joan Miquel Nadal, Begoña Floria, Victòria Forns, Arga Sentís, Jordi Sendra, Robert Vendrell, Òscar Busquets i Pau Ricomà. De partits, associacions i entitats tan plurals com el Partit Popular, la Cambra de Comerç, el Col·legi d’Economistes, les colles castelleres, l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa, Tecletes, el Club Natació Tàrraco, el Club Bàsquet Tarragona, els IES Comte de Rius, Martí i Franqués, i Vidal i Barraquer, l’Associació de Veíns del Serrallo i tants d’altres.

També en són subscriptors Josep Lluís Carod-Rovira, Josep Bargalló, Francesc Xavier Grau, Anton Valero, Rosa M. Codines, Jordi Tiñena, Coia Valls, Matias Vives, Paco Xammar, Sergi de los Ríos, Roger Peiró, Josep Sánchez Cervelló, Alfonso González, Salvador Fa, Rosa Llorach, Carme Pedrol, Joan Cavallé, Andreu Muñoz i una llarga llista que arriba fins al mig miler d’amics i amigues.

Ara, per Nadal, convidem aquells tarragonins i tarragonines que creuen en el potencial de la ciutat a que es facin subscriptors del FET i ajudin a millorar un producte periodístic únic i singular. En un any i mig hem organitzat vuit actes de presentació de cada número, sis debats i tres visites culturals només per a subscriptors. També hem regalat entrades per a espectacles i hem organitzat per aquest dissabte una visita en grup i gratuïta al celler de Nulles amb l’obsequi d’una ampolla de vi o cava Adernats.

Per aquest 2015 ja estem preparant, més enllà del proper número, altres activitats culturals i de debat. La comunitat del FET continua creixent. Si encara no en sou subscriptors, regaleu aquest Nadal la revista de Tarragona.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *