30.1 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 20, 2024

Una invitació al concert de Salvador Brotons

El músic, compositor i director d'orquestra Salvador Brotons
El músic, compositor i director d’orquestra Salvador Brotons

Músic, compositor i director. Tres facetes en la trajectòria professional de Salvador Brotons, que serà el gran protagonista del concert extraordinari que tindrà lloc aquest dissabte 20 de desembre al Teatre Tarragona.

 

Brotons ens mostrarà en aquest concert la seva polivalència: com a ex-flautista, coneix com ningú les obres de Mozart per a flauta i orquestra; com a compositor, tres de les obres del concert són seves (amb una estrena inclosa); i com a director convidat per l’Orquestra Camera Musicae, Brotons dirigirà aquest concert amb dues parts ben contrastades, però que lliguen a la perfecció. Es comptarà com a solista amb la presència de Claudi Arimany, artista resident de l’OCM.

 

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, el FET a TARRAGONA obsequia un dels seus subscriptors amb una entrada doble per al concert de dissabte 20 de desembre a les 21 h. al Teatre Tarragona. Si voleu participar en el sorteig heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça:  subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit de dimarts 16.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here