14.9 C
Província de Tarragona
Dissabte, març 23, 2024

RETORN AL FUTUR DEL CAMPIÓ D’HIVERN

Rayco no ha fallat. El davanter ha recuperat l'olfacte golejador. Foto:Nàstic
Rayco no ha fallat. El davanter ha recuperat l’olfacte golejador. Nàstic 3 – Villarreal B 2.  Foto: Nàstic

Ja som al 2015, l’any en que Martin McFly va voler viatjar fins al futur i imaginar tot un món més o menys diferent al que podrem veure aquests pròxims dies.

Segurament enguany els cotxes no volaran, ni els skates tindran propulsors, però sí que podrem veure sabatilles autoajustables o rellotges que fan força coses més que donar l’hora.

En aquell retorn al futur de Michael J Fox s’esborraven persones i dies que el passat podia canviar. El temps i els moments viscuts alteren el que en aquell moment és només un futur probable en una pel·lícula que ha marcat  una generació que encara jugava més al carrer que amb les consoles.

Sé que no és ben bé el mateix però a Can Nàstic el nou calendari ja ha començat a esborrar dies de cara a l’objectiu d’aquesta temporada. El futur variable que dibuixa la màquina del temps ha començat a girar i a finals de juny decidirem en present quin ha estat la solució final.

No ho dic perquè el calendari que s’ha repartit a tothom a l’entrada del camp li faltés el 31 de desembre de 2015, sinó perquè l’any comença com es va tancar l’altre, amb un equip convençut de saber el que vol i quina és la millor fórmula per aconseguir l’objectiu.

Com Vicente Moreno repeteix, “no serà fàcil”, i en alguns partits aquest equip demostrarà que és més humà del que ens pensem i ens farà tocar de peus a terra.

PIN, JOC I PARTIT

Davant del Villarreal B, el Nàstic ha tingut un dels partits més entretinguts de la temporada. En l’enfrontament més matiner del grup III en aquest nou any, dos minuts abans de les dotze i quan Valero Serer encara no havia ni segut al seu seient, l’àrbitre ha decidit que comencés.

Celebració del primer gol del partit obra de Marcos. El de Pollença va ser un dels destacats. Foto:Nàstic
Celebració del primer gol del partit obra de Marcos. El de Pollença va ser un dels destacats. Foto:Nàstic

El filial groguet ha estat el primer equip que ha vingut a jugar de tu a tu amb els grana i ha deixat veure el seu potencial tècnic a la gespa del Nou Estadi.

El partit del Nàstic ofensivament ha estat rodó. El dia que debuta Xisco Muñoz, Rayco (2) i Marcos (1) es reivindiquen en el que millor saben fer, marcar.

Per fi una jugada magistral, d’aquelles de fer-se’n a tres i acabar centrant, de Gerard Valentí ha tingut premi i per fi també els grana han vist com els xiulaven un penal a favor, dinou jornades més tard.

Si a això li sumem que els rivals directes han perdut dos punts en els seus partits, el 2015 dóna la benvinguda al Nàstic de la millor manera possible.

Amb l’honorífic campionat d’hivern a la butxaca i confirmant la segona millor arrencada a la segona B de la seva història amb trenta-set punts en una primera volta, l’equip de Vicente Moreno segueix convençut a demostrar que primer ve el punt, després el joc i finalment el partit.

I és que ja ho anunciava abans d’entrar al camp Josep Maria Andreu, “Avui toca dinar i fer la migdiada com a líders”, com a mínim.

Un Josep Maria Andreu pletòric amb somriure d’orella a orella a l’acabar el partit i que ja des de bon matí abans d’arribar al camp ha felicitat l’any pràcticament un per un a tots els socis. Andreu ha tingut temps fins i tot de treure’s el pin que habitualment porta a la solapa de l’americana per fer de Rei de l’Orient, anticipadament , amb un pare que amb el seu fill li n’hi han demanat un.

Xisco Muñoz ha debutat amb la samarreta del Nàstic. Foto:Nàstic
Xisco Muñoz ha debutat amb la samarreta del Nàstic. Foto:Nàstic

El crèdit de l’equip ha tornat a créixer tot i alguns dubtes generats als més incrèduls durant alguns moments d’aquest començament de campanya.

El famós “run run” del mal anomenat “entorn” apaga per uns dies qualsevol possible llum d’alarma i comença a utilitzar expressions com el “ho veus, ja t’ho deia”.

Res que no solucioni una bona dosi de “Por Ti” a la prèvia o un retrobament amb un antic company d’un diari japonès amb qui vam compartir batalles pels camps de primera com en Kotaro Mizukami.

El  particular retorn al futur del Nàstic ha començat, els dies dels calendaris ja s’esborren i el que ha de passar s’ha de decidir en poc més d’una vintena de partits que condicionaran els pròxims anys de vida del club.

Els jugadors grana celebren el gol de Rayco. Foto:Nàstic
Els jugadors grana celebren el gol de Rayco. Foto: Nàstic

 

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here