Carregant ...

SI VOLS, PARLEM DEL TEMPS

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cap dels dos equips va poder trobar el camí cap a la porteria contrària.

Cap dels dos equips va poder trobar el camí cap a la porteria contrària.

Diuen els que hi entenen que ha arribat el fred que les pròximes hores l’hivern es deixarà notar per fi a bona part del país.

És d’aquells dies de sortir al carrer abrigats i de parlar més del temps que d’una manifestació, d’una cursa o d’un cap de setmana de bricolatge.

L'afició no va fallar i fins i tot van rebrer al segon tècnic de l'Hospi, Albert Luque amb una pancarta recordant un comentaria desafortunat de l'egarenc.

L’afició no va fallar i fins i tot van rebrer al segon tècnic de l’Hospi, Albert Luque amb una pancarta recordant un comentaria desafortunat de l’egarenc.

Sempre m’ha sorprès amb la contundència i banalitat amb que parlem del temps. Acostuma a ser un bon tema de conversa. Al bar, a la feina, amb els parents, a l’ascensor o fins i tot amb un desconegut amb qui comences a parlar.

Avui més d’un iniciarà aquella xerrada dels dilluns amb un –quin fred que fa o -coi de pluja. D’altres maleiran les mil i una imatges de neu, fred i pluja amb les que ens obsequiaran xarxes socials, diaris i teles.

A Can Nàstic són dies d’eterna primavera de convertir fins i tot un avorrit empat a zero en alguna cosa positiva. Dies de seguir obrint forat amb els rivals directes, dies de vi i roses i d’oblit d’un hivern massa llarg. 

Els grana han superat ja el seu personal i avançat hivern, manifestat en un novembre negre, on tot i no ser capaç l’equip d’encadenar resultats massa positius, va saber aguantar a una distància prou prudent com per ser-hi sempre.

El fet de no despenjar-se quan els resultats no acompanyaven ha permès que un cop capgirada la dinàmica el Nàstic sigui aquell líder ferm que es pot permetre fins i tot un empat a res i no patir pel primer lloc.

SOBRE EL TAULELL

Vicente Moreno, en una demostració més de valentia i de voler apostar pels jugadors més ofensius, va renunciar pràcticament a les bandes. Luismi i el debutant a l’onze, Xisco Muñoz, omplien el centre de qualitat però deixàvem el carril massa buit.

Xisco Muñoz va debutar a l'onze inicial. Foto:Nàstic

Xisco Muñoz va debutar a l’onze inicial. Foto:Nàstic

L’Hospi tenia collats als laterals grana que no van tenir la facilitat d’altres encontres en aprofitar aquell espai ampli que els deixaven els volants jugant per dins.

Mossa i Gerard, habitualment alfils de la partida, tenien massa feina amb Morgado, Canario i les caigudes a banda de David Haro com per intentar aventures sense un final segur.

A la segona part el “gurúVicente Moreno va voler invertir la situació amb l’entrada de Lagojr i Jean Luc que tampoc van saber trobar el racó on situar-se en una incòmode partida d’escacs on les torres mai van enrocar-se.

Kiko Ramírez tenia clar que per sumar al Nou Estadi no s’havia de jugar a futbol perquè en el tu a tu la batalla la tenia perduda. Ja ho va dir Napoleó que els escacs eren un joc imperial i regi. La definició li  va com a feta a mida a la partida que havien proposat dos mestres de l’”scouting” malaltís.

En un dels partits més especials de la seva carrera, segur, Ramírez va plantejar l’encontre per a no jugar, un partit d’aquells de decidir-se a cara o creu, on el Nàstic va ser superior però onn qualsevol badada et podia deixar sense cap punt, on qualsevol moviment en fals era l’escac i mat definitiu pels dos millors equips d’aquest últim mes.

A la grada la millor entrada de la temporada per a veure un dels partits amb més poc ritme de l’any.  4312 espectadors que van marxar del camp amb la sensació de seguir parlant del temps i de les prediccions, de núvols i clarianes, de neus i tramuntanes

Gerard Valentí intenta encarar a Javi Martínez. Fins fa poc companys al Nàstic. Foto:Nàstic

Gerard Valentí intenta encarar a Javi Martínez. Fins fa poc companys al Nàstic. Foto:Nàstic


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una resposta a “SI VOLS, PARLEM DEL TEMPS”

 1. Francina (Isha) ha dit:

  Molt be, Quim. Et llegeixo sempre i mágrada veure’t al amp. M’agrada la teva creativitat i el teu punt de vista sempre diferent i creatiu. Aquest any siiiii… m’ho diu la intuició i … les cartes. Sort i que tots ho veiem i ho gaudim . Salutacions
  Francina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *