30.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 12, 2024

El Natació Tàrraco es mereix un altre sostre

Actuació de les nedadores de sincronitzada del Kallípolis a la piscina del CN Tarraco (foto: XAVI JURIO)
Actuació de les nedadores de sincronitzada del Kallípolis a la piscina del CN Tarraco (foto: XAVI JURIO)

Necessiten uns 150.000 euros i, de moment, només n’han recollit una quarta part. Són diners destinats a canviar el sostre de la piscina coberta més antiga del Club Natació Tàrraco. Un projecte de micromecenatge iniciat el passat mes de juny que continua en actiu a la recerca del suport de particulars. Al si de l’entitat lamenten la falta d’ajut de les institucions i les grans empreses per tirar endavant una obra prioritària per a un club emblema de la ciutat.

 

Els responsables del Tàrraco se les empesquen totes i han organitzat un acte ben atractiu que compta amb la presència de l’estrella de la natació sincronitzada, Anna Tarrés, i la participació de les seves noies del Club Kallipolis de Barcelona. A la piscina, sota la coberta en mal estat, actúen Alanis Esté, campiona d’Espanya juvenil, Iris Tió i les nenes de l’equip infantil del club que dirigeix l’exseleccionadora de l’equip espanyol de ‘sincro’.

 

La personalitat de Tarrés es nota en tots els seus gestos: en els comentaris a les noies que entrena, en el seguiment de les actuacions a l’aigua o a l’hora d’agafar el micròfon i encoratjar el públic a seguir donant suport al Tàrraco. Els equips de sincronitzada de l’entitat tarragonina també hi actuen i acaben formant a la piscina la paraula ‘Ajuda’ns’.

 

Entre els assistents, per cert, es deixen veure el candidat d’ERC a l’alcaldia, Pau Ricomà, i el ‘pre-candidat’ de CiU, Albert Abelló, que conversen amb el president del club, Josep Maria Claver, i el gerent Quico Bordas. També hi és el president d’honor de l’entitat, l’exalcalde Joan Miquel Nadal. S’hi troben a faltar els responsables del govern municipal i d’altres partits polítics amb representació a l’ajuntament.

 

Després de l’exhibició de sincronitzada, l’acte solidari continua amb un refrigeri i es tanca amb el sorteig de més de 60 regals que han ofert establiments comercials de la ciutat. Tiquets a preu de 8 euros entre els amics i socis del Tàrraco que serveixen per anar augmentant lentament i progressivament la ‘guardiola’ que ha de permetre canviar el sostre més antic de la piscina.

 

Claver es marca com a repte que l’hivern que ve ja estigui instal·lada la nova coberta. Falten, però, molts diners. Ara cal seguir-hi treballant amb noves accions. Una de les entitats esportives emblemàtiques de Tarragona es mereix més suport d’empreses i institucions. Ajudem-los!

Anna Tarrés, amb l'equip infantil de 'sincro' del Kallípolis i nedadores del CN Tarraco (foto: XAVI JURIO)
Anna Tarrés, amb l’equip infantil de ‘sincro’ del Kallípolis i nedadores del CN Tarraco (foto: XAVI JURIO)
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here