Carregant ...

Aleix Poblet, de La Sexta a la Disfressa d’Or

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aleix Poblet amb la comparsa 'Aquí hi ha marro', amb qui participa al Xarnaval de Tarragona des de l'any 2000 (foto: ISAAC GÀVILA)

Aleix Poblet amb la comparsa ‘Aquí hi ha marro’, amb qui participa al Xarnaval de Tarragona des de l’any 2000 (foto: ISAAC GÀVILA)

Hi ha tarragonins que es planifiquen el calendari anual de feina per reservar una setmana de vacances al febrer. N’hi ha que viuen fora i que s’organitzen per tornar uns dies a la ciutat i gaudir-ne del Carnaval. L’Aleix Poblet, periodista -actualment a la redacció d’informatius de La Sexta a Madrid-, n’és un d’aquests. El proper dilluns arribarà a Tarragona i no tornarà a la feina fins dimecres de la setmana que ve, l’endemà del dol, l’enterrament i la crema del Ninot, la Ninota i la Bóta.

La implicació de l’Aleix en el carnaval tarragoní és total. Forma part d’una de les comparses amb més trajectòria i èxits de la ciutat –Aquí hi ha marro– però, a més, presenta el gran espectacle d’aquesta setmana de festa i disbauxa: la Disfressa d’Or. Hi fa de mestre de cerimònies, a mig camí del conductor seriós i el xouman. I aquesta feina li suposa treballar en els preparatius del Carnaval durant molts mesos.

Presentador de la gala durant tres anys al recinte firal del Palau de Congressos, l’Aleix Poblet i tots els que organitzen la Disfressa d’Or s’enfronten al nou escenari de la Tarraco Arena Plaça. “El canvi és molt positiu. L’espectacle havia de crèixer i el trasllat a la TAP era clau per seguir avançant”, explica el periodista tarragoní afincat a Madrid. “L’evolució de la gala ha estat espectacular i les comparses han respost molt bé al canvi d’ubicació i al que suposa actuar en un espai molt més gran”, afegeix.

La TAP és un repte per als qui actuaran i per al presentador de la gala: “Estic segur que el nou recinte em portarà unes sensacions úniques, de pell de gallina. Ja m’havia acostumat a les característiques del recinte firal i ara caldrà fer-lo millor que mai”, reconeix. Tres càmeres seguiran de molt a prop tot el que passi a l’escenari i es projectarà a través de dues pantalles gegants. L’Aleix assegura que té moltes ganes de “traslladar a un escenari la feina que faig habitualment a la televisió”.

‘Ambaixador’ del Carnaval de Tarragona allà on va, aquest jove periodista ha aconseguit que la seva empresa vingui a la ciutat per segon any consecutiu per parlar d’aquesta festa. La Sexta va fer l’any passat una informació en directe de la Rua de l’Artesania i enguany cobriran informativament la Disfressa d’Or. Són minuts de televisió per a tot l’Estat que ajuden, i molt, a situar el carnaval de Tarragona en un ‘mapa’ de festes de disfresses molt atapeït.

Aleix Poblet, disfressat de xines al Carnaval de Tarragona (foto: DANIEL MARTÍNEZ)

Aleix Poblet, disfressat de xinès al Carnaval de Tarragona (foto: DANIEL MARTÍNEZ)


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *