Carregant ...

El Carnaval de Rafael López-Monné

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una de les imatges de la rua de Carnaval de Tarragona del 2014 (foto: RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ)

Una de les imatges de la rua de Carnaval de Tarragona del 2014 (foto: RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ)

El fotògraf i geògraf Rafael López-Monné sent una debilitat especial pel Carnaval. I aquesta passió mira d’encomanar-la a tothom. Per aquest motiu, des del FET a TARRAGONA us convidem aquest cap de setmana a gaudir de les plomes, els colors i les disfresses del carnaval tarragoní a partir de la mirada d’aquest professional, que també és membre del consell assessor de la nostra revista.

Des del seu blog, Vistes, López-Monné  ens deixa dues entrades: ‘Benaurades plomes’ i ‘Benaurats somriures’ i ens ofereix imatges espectaculars de la Disfressa d’Or  i de les festa en general de l’any passat. Aquí en teniu els enllaços al blog:

http://blogs.descobrir.cat/vistes/2015/02/10/benaurades-plomes-carnaval-de-tarragona-i/

http://blogs.descobrir.cat/vistes/2015/02/12/benaurats-somriures-carnaval-de-tarragona-ii/


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *