Carregant ...

Us convidem a conèixer vinyes i calçots

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge d'una visita a terres de Nulles on es conreen els calçots (foto: ADERNATS)

Imatge d’una visita a terres de Nulles on es conreen els calçots (foto: ADERNATS)

En plena temporada de calçots, us convidem a gaudir de l’activitat ‘L’origen de la calçotada’, una experiència única i singular que ens proposa Adernats i la Vinícola de Nulles, aplegant dos productes ben arrelats a la comarca: els calçots i el vi.

‘L’origen de la calçotada’ és el títol d’una ruta per les vinyes de Nulles, d’una visita als camps de calçots ecològics de Mas Capestany i d’un tast de vins o caves a la Catedral del Vi. Acabat el tast, aquells que vulguin gaudir d’una bona calçotada podran dinar en un dels restaurants recomanats de l’Alt Camp.

Gràcies a Adernats, un dels subscriptors de la revista FET a TARRAGONA podrà gaudir amb un acompanyant de l’activitat, programada per dissabte 28 de febrer a les 11 del matí. Aquells que estiguin interessats en participar-hi, han d’enviar un correu a l’adreça  subcripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit de dimarts 24. El sorteig de les dues invitacions el farem l’endemà al matí.

‘L’origen de la calçotada’ és una iniciativa de Francesc Boronat i Adam Albert que preten promocionar l’enoturisme al voltant de Nulles. L’activitat pot realitzar qualsevol dia, però cal fer-ne la reserva prèvia. El preu és de 15 euros per persona, a banda dels qui vulguin fer la calçotada al restaurant. Per inscriure-s’hi, cal trucar al 977 60 26 22.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *