8.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

El ‘Fet’ prepara un suplement de Lletres

Magí Sunyer, a la biblioteca de casa seva, és un dels protaognistes del suplement de Lletres que publicarà ben aviat el 'Fet a Tarragona' (foto: DAVID OLIETE)
Magí Sunyer, a la biblioteca de casa seva, és un dels protaognistes del suplement de Lletres que publicarà ben aviat el ‘Fet a Tarragona’ (foto: DAVID OLIETE)

Ens agrada llegir i ens agrada escriure. Per això, els del FET a TARRAGONA ens aventurem amb la publicació d’un suplement de la revista que té la voluntat de posar de relleu alguns elements singulars del panorama literari de la ciutat. L’Especial Lletres sortirà al carrer conjuntament amb el número 10 de la revista, la segona setmana del mes de març, i el presentarem en públic a finals de mes amb un acte en forma de debat que tindrà lloc a la seu del Departament de Cultura de la Generalitat.

 

Un dels continguts del suplement ens permet descobrir algunes biblioteques personals, com la de l’escriptor Magí Sunyer, que ens ha obert les portes de casa per deixar-nos tafanejar-hi. En els pròxims dies us n’anirem explicant altres continguts que hem seleccionat amb cura per oferir-vos un producte de qualitat. Aquesta publicació especial és una aposta de l’equip del FET per seguir en la línia d’elaborar un periodisme rigorós i reflexiu, cuinat a foc lent. Amb aquesta iniciativa volem ampliar la nostra oferta d’informació i anàlisi a l’entorn del que passa i es fa a la ciutat, i pretenem ampliar el nombre de subscriptors i lectors habituals.

 

La solidesa econòmica del projecte encara necessita d’un major nombre de subscriptors anuals, persones que estimin Tarragona, valorin el periodisme de qualitat i vulguin col·laborar amb 30€ l’any a mantenir i millorar una revista que dóna prestigi a la ciutat. Aprofitant l’anunci de la pròxima publicació del suplement que anirà de regal amb la revista, us convidem ara i aquí a fer-vos -si encara no ho sou- subscriptors del FET.

Bon cap de setmana!

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here