19.4 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 11, 2024

Arola Editors arriba al miler de títols publicats

Grup d'autors que publiquen amb Arola editors, en l'acte de presentació de les novetats de Sant Jordi (foto: PERE FERRÉ - DIARI DE TARRAGONA)
Grup d’autors que publiquen amb Arola editors, en l’acte de presentació de les novetats de Sant Jordi (foto: PERE FERRÉ – DIARI DE TARRAGONA)

Publicar un miler de títols és un bon motiu de celebració per a una editorial. Això és el que fa aquest dissabte Arola Editors al Refugi 1 del Moll de Costa: una festa amb activitats diverses durant tot el dia per a un públic familiar i que ha de servir també per presentar en públic un nou premi de narrativa en castellà adreçat a autors més joves de 38 anys i dotat amb 2.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora. El premi, que compta amb el patrocini de Clos Montblanc, forma part de la nova embranzida que Arola Editors impregna a la seva col·lecció de ficció en castellà, La Cometa.

 

La festa d’Arola arriba coincidint amb els preparatius de Sant Jordi. Enguany, l’editorial tarragonina presenta una cinquantena llarga de títols que s’han anat publicant al llarg dels últims dotze mesos. Entre les novetats, destaca ‘Una Història de Tarragona en imatges’, amb fotos de la saga Chinchilla, de Ramon Segú i Xavier Fernández, l’última novel·la de Francesc Valls-Calzada ‘Cent dòlars i una cabra’, la sèrie de l’arquitecte Xavier Climent sobre ‘Tarakon’ i el debut literari de la periodista Natàlia Rodríguez amb ‘Viatjant amb cendres’.

 

Els tarragonins Amando Lacueva amb ‘Guerra a ultranza’ i Juan Gónzalez Soto amb ‘Llibre de Mariategui’ són altres autors que publiquen amb Arola. També qui signa aquest article amb ‘La riuada de 1994’ que recorda les inundacions que va patiir la part baixa de la ciutat fa vint anys. En un altre àmbit temàtic, Arola manté la seva aposta com a única editorial del país que publica textos de teatre en català.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here