11.6 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 18, 2024

Enric Company ens fa riure amb la tele i la publicitat

Lafotografica  085

El monologuista tarragoní Enric Company celebra els 10 anys sobre els escenaris amb un espectacle ple de sorpreses que aquest divendres 24 d’abril arriba al Teatre Metropol. ‘4 anuncis i tornem’ s’ha representat ininterrompudament durant tres mesos a Barcelona i arà està de gira. “Tornar a Tarragona, la meva ciutat, sempre és un orgull i més encara actuar en un teatre tant important com el Metropol”, explica Company.

 

L’espectacle, produït per Espectalium, és un monòleg que canvia la forma de veure la televisió i el concepte de publicitat com l’entenem actualment. Amb el seu humor dinàmic i característic, l’humorista tarragoní reflexiona i exposa en veu alta les inquietuds i les molèsties que ocasionen els anuncis a la televisió. Una hora i quart amb dosis d’improvisacions i molta interacció amb els espectadors.

 

Enric Company es, a més de monologuista, presentador i reporter de televisió, conegut per treballar en programes com ‘España Directo’, ‘Tarde Directo’, ‘Entre Todos’ o ‘Cazamariposas XXL’, entre d’altres. A les comarques tarragonines, va treballar a Canal Reus TV presentant i dirigint programes d’humor com ‘Parlar Sol’, ‘L’illa del pingüins i ‘El Magatzem.

 

En el seu desè aniversari sobre els escenaris, el tarragoní es troba en el millor moment de la seva carrera professional. Últimament ha col·laborat en formats com ‘Sopa de Gansos’, programa de còmics de Cuatro presentat per Florentino Fernández i Dani Martínez; i Comedy Central, canal dedicat exclusivament a l’humor. A més, actualment està de gira amb els humoristes, Flipy i Xavier Deltell amb l’espectacle, ‘Con la música a otra parte’.

 

A Tarragona ha actuat moltes vegades, però mai en un espai escènic com el Teatre Metropol. Els anys 2003, 2004 i 2005 vam portar a la sala El Magatzem la versió teatral d’un programa de monòlegs que feien a Canal Reus Televisió. Es deia ‘Parlar Sol’ i, en aquesta versió teatral, artistes com Dani Mateo, Berto Romero o Toni Moog van actuar sovint aquí quan encara no eren coneguts per les seves feines a televisió.

 

Ja en solitari porta quatre anys actuant anualment a la Sala Highland de Tarragona, un espai amb molta tradició de monòlegs. “Per mi sempre ha sigut una oportunitat de presentar-me a la meva gent amb els meus nous textes”, assegura l’Enric.

 

UN OBSEQUI PER ALS SUBSCRIPTORS

‘4 anuncis i tornem’ es representarà divendres 24 d’abril a les 21,30h. al Teatre Metropol. Les entrades es poden adquirir a www.tarracoticket.cat amb un preu únic de 10€.  Gràcies a Enric Company, disposem d’un obsequi a sortejar entre els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA: dues entrades per a l’espectacle. Podeu participar enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit del proper dimarts.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here