30.1 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 20, 2024

Una invitació al concert de Camera Musicae

Orquesta-Camera-Musicae

L’Orquestra Camera Musicae torna a l’escenari del Teatre Tarragona, i ho fa amb ‘El doble de Brahms’ sota la direcció  de Jordi Mora. La primera i darrera obres orquestrals de Brahms protagonitzen un mateix concert simfònic que atorga una visió de conjunt i un segell particular.

 

La formació musical, amb aquesta fórmula, programa el doble concert per a violí, violoncel i orquestra, op. 102, de Brahms. Una obra seductora i espectacular que permet apreciar no només la musicalitat i aptituds dels solistes sinó també la capacitat tècnica i artística de tots els músics que integren l’orquestra.

 

El principal director convidat de l’OCM, Jordi Mora, és l’encarregat de conduir-ho tot. Resulta remarcable el tàndem format pels joves Joel Bardolet i Daniel Claret, concertino i cap de violoncels de l’OCM, assumint un lideratge il.lusionant. Completa el programa la Serenata núm. 1 en Re major, op. 11, també de Brahms.

 

un obsequi per als subscriptors

El concert forma part de la temporada de primavera d’espectacles de la ciutat i tindrà lloc diumenge 3 de maig a les 18,30 h al Teatre Tarragona. Tenim de regal dues invitacions per a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA. Si hi esteu interessats, envieu un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimarts 28 d’baril. L’endemà es farà el sorteig.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here