Advertisement Advertisement
15.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 2, 2023

El ‘Fet’ explora la Tarragona que ve

Un dibuix de l'Abril, de 10 anys, protagonitza la portada del número 11 del FET a TARRAGONA (foto: DAVID OLIETE)
Un dibuix de l’Abril, de 10 anys, protagonitza la portada del número 11 del FET a TARRAGONA (foto: DAVID OLIETE)

Aquest divendres surt al carrer el número 11 del FET a TARRAGONA amb un titular ben significatiu: ‘La ciutat que ve’. La revista que aposta pel periodisme tranquil i analític la trobareu als principals quioscos i llibreries, una vintena de punts de venda que se sumen a l’àmplia distribució que fem entre el mig miler de subscriptors, que la reben còmodament a casa.

 

Amb la perspectiva de les eleccions municipals del 24 de maig ens atrevim amb una portada diferent i arriscada, protagonitzada per un dibuix i una nena de 10 anys que reflecteixen el nostre interès per pensar i definir la ciutat del futur, traient profit de les seves múltiples potencialitats. Hem escollit el de l’Abril d’entre una cinquantena de dibuixos elaborats per nens i nenes de 5è curs de l’escola pública L’Arrabassada, infants que d’aquí un parell de dècades lideraran la Tarragona del segle XXI.

 

A partir del dibuix de l’Abril ens imaginem la ciutat de demà i en reflexionem escoltant les veus d’experts en el camp de l’urbanisme, la sociologia, el territori, el medi ambient i les noves tecnologies. Ells protagonitzen un dels reportatges centrals del Dossier de la revista, al qual cal afegir-hi un article sobre els temes pendents de resoldre des de les primeres eleccions de 1979, una repassada als cartells electorals de les últimes tres dècades i una anàlisi de l’evolució del sentit del vot dels tarragonins quan es tracta d’escollir els seus representants a l’ajuntament. Completa la part central del FET una columna d’opinió de l’expresident de la Federació d’Associacions de Veíns i regidor del primer ajuntament democràtic, Francesc Xammar, amb un títol ben significatiu: ‘Una Tarragona, no dues’.

 

PRESENTACIÓ DILLUNS 11

Com és tradicional, la sortida al carrer de la revista anirà acompanyada d’un acte públic de presentació. Aquesta vegada tindrà lloc dilluns 11 de maig a les 20 h. al Cafè Metropol. Ens hi acompanyarà el president de la demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Joan Tous, que dissertarà sobre el futur urbanístic de la ciutat. L’acte és obert a tothom, sigueu o no lectors de la revista.

 

Per agrair la fidelitat dels subscriptors de la revista, aquells que vinguin a l’acte de dilluns al Cafè Metropol en podran fer una segona subscripció (per regalar a amics o familiars) a meitat de preu, per només 15 € tot l’any. També convidem especialment als lectors del digital a que se sumin a la comunitat d’amics del FET a TARRAGONA per enfortir aquest projecte de periodisme de qualitat. Si us en voleu inscriure, només cal clicar aquí. 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here