Advertisement Advertisement Advertisement
29.5 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 22, 2022

Una invitació a ‘Prendre Partit’ de Josep M. Pou

Prendre partit

El gran Josep Maria Pou torna a Tarragona com a actor i director. Aquest proper divendres 29 de maig es representa al Teatre Tarragona l’obra ‘Prendre partit’, de Ronald Harwood amb traducció d’Ernest Riera. Un muntatge que, inspirat en fets reals,  aborda l’eterna confrontació entre cultura i poder.

 

L’obra proposa els interrogants del debat universal sobre Art i Política, sobre l’home i l’artista, i en definitiva, sobre les misèries i les grandeses de l’ésser humà. El text aborda l’Alemanya post-nazi  i pretén involucrar a l’espectador com a part i testimoni d’un judici obert que presenta dues actituds absolutament oposades davant la terrible realitat política del Tercer Reich.

 

Berlín, 1946, una ciutat destruïda com a conseqüència de la guerra, la fi d’una etapa. Assistim als prolegòmens i investigacions preparatòries per al judici que durà a terme la Comissió Anti-nazi per als Artistes. El major Steve Arnold, a la seva vida civil inspector d’assegurances, rep l’encàrrec d’investigar les implicacions del director d’orquestra Wilhelm Furtwängler acusat de col·laboracionisme amb el règim nazi durant la II Guerra Mundial. A més de Josep Maria Pou, a l’espectacle intervenen Andrés Herrera, Sandra Monclús, Anna Alarcón, Pepo Blasco i Sergi Torrecilla.

 

invitació als subscriptors

‘Prendre Partit’ es representarà divendres 29 de maig a les 21,30 h. al Teatre Tarragona dins de la programació d’espectacles de primavera que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament. Disposem d’una invitació per a dues persones per obsequiar a un subscriptor de la revista. Aquells que hi estigueu interessats heu d’enviar un correu a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit del proper dimarts.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here