15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

La samarreta dels gegants

Samarreta amb els gegants, dissenyada per Anduluplandu (foto: cedida)
Samarreta amb els gegants, dissenyada per Anduluplandu (foto cedida per l’artista)

Gegants de color blau. Després del verd del bestiari i el vermell dels nanos, aquest estiu toca el blau intens dels gegants. La botiga El Negrito i La Negrita i l’artista tarragonina Anduluplandu presenten la tercera samarreta de la col·lecció amb els Gegants del Cós del Bou, els Gegants Moros i els Negritos com a protagonistes.

 

Un blau llampant i unes figures ben festives que ja es poden lluir durant tot l’estiu i aprofitant les jornades de Sant Magí i Santa Tecla. A la botiga del carrer Governador González trobareu la samarreta en totes les talles, també les de nens, i a més el mocador de les festes amb els gegants.

 

Elisabet Díez, Anduluplandu, s’ha fet molt coneguda per aquestes samarretes, però la il·lustradora també es dedica a desplegar els seus productes ‘anduluplàstics’ arreu del territori. De moment, a la botiga El Lloro i a l’Smuk, de Tarragona, i aviat a SuperEgo, de Reus. Està treballant també en la seva botiga online, aprenent noves tècniques com l’acríl·lic i la seriografia, i tot això sense oblidar els retrats a particulars i les il·lustracions per a futures exposicions

 

UN OBSEQUI PER ALS SUBSCRIPTORS

Gràcies a la botiga El Negrito i La Negrita, aquests dies d’agost sortejarem tres samarretes i tres mocadors dels Gegants de Tarragona. Al sorteig poden participar tots els subscriptors/res de la revista FET a TARRAGONA enviant un correu electrònic a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit de diumenge 9 d’agost.

Comencem ben aviat a preparar les festes de Sant Magí. Participeu en el sorteig i omplim la ciutat de blau i de gegants!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here