Advertisement
8.6 C
Província de Tarragona
Dissabte, novembre 26, 2022

Un regal ‘tecler’ per als nous subscriptors del ‘Fet’

La samarreta de la Baixada de l'Àliga i el puzzle de les festes, obsequis per als nous subscriptors del FET a TARRAGONA
La samarreta de la Baixada de l’Àliga i el puzzle de les festes, obsequis per als nous subscriptors del FET a TARRAGONA

Encetem el mes de setembre amb una campanya per sumar nous subscriptors al FET a TARRAGONA. Coincidint amb el segon aniversari de la revista i amb la proximitat de les festes de Santa Tecla, volem afergir-hi més amics. Les primeres vuit persones que formalitzin la subscripció anual tindran de regal la samarreta de la Baixada de l’Àliga o el puzzle de les Festes. 

 

És una manera d’agrair el gest d’aquells lectors que dipositin ara la seva fidelitat per un any en la nostra publicació i ajudin a fer-la viable. Així celebrem la Festa Major de Tarragona i el segon aniversari de la revista, que es va presentar en públic el 9 de setembre de 2013. En dos anys hem sumat 530 subscriptors, però en necessitem més per consolidar aquesta proposta periodística de qualitat, única a la ciutat.

 

La subscripció anual al FET és de 30€ i a casa en rebreu sis publicacions de Tarragona amb  el segell d’un grup de periodistes d’aquí joves i emprenedors, i una aposta pels continguts, la fotografia i un disseny modern i elegant. A més, tots els subscriptors poden participar en activitats culturals exclusives i gratuïtes que organitzem al llarg de l’any i del sorteig d’entrades per als espectacles dels teatres de la ciutat.

 

Aquesta campanya la fem en col·laboració amb dos grups teclers de la ciutat: el Ball de Diables, que edita la samarreta groga especial de la Baixada de l’Àliga, i els Grallers Els Quatre Garrofers, que edita el número 10 de la col·lecció de puzzles festius, un especial de 100 peces amb els Nanos de Tarragona com a protagonistes.

 

Si vols tenir de regal la samarreta aliguera o el puzzle dels Nanos, afanya’t!!! Subscriu-te ara al FET i vine dimarts 8 de setembre a la gran festa inaugural de l’exposició fotogràfica que commemora els nostres dos primers anys de vida. Tindrà lloc a les 19,30 h. al Tinglado 4 dell Port. Us hi esperem!!!

Cartell exposició

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here