13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Espurnes de festa al ‘Fet’

portada_13

Aquesta és la portada del número 13 de la revista FET a TARRAGONA. El número que commemora el segon aniversari de la publicació i el que torna a dedicar les pàgines del Dossier a les festes de Santa Tecla. Aquesta vegada, per fer-hi una mirada des de dins parlant amb algunes de les persones que més contribueixen a que sigui un èxit.

 

La revista recull una bona mostra de feina ben feta per un grapat de professionals tarragonins. Feina, en alguns casos, planificada i realitzada fa un any durant la festa major, que ens permet mostrar-ne ara instants i moments poc coneguts, allunyats de les mirades massives. No us perdeu el reportatge signat per Enric Garcia Jardí i les imatges de David Oliete realitzades entre el 19 i el 23 de setembre de 2014.

 

El dossier tecler incorpora, per primera vegada, un relat del jove escriptor Adrià Targa -‘Una qüestió de banyes’- amb il·lustració de Marta Escobar, i ofereix arguments interessants d’anàlisi sobre el procés de recuperació dels elements del Seguici i sobre el paper de la música a la festa, més enllà del ‘boom’ de l’Amparito Roca.

 

El número 13 del FET es començarà a distribuir dilluns entre els subscriptors i estarà a la venda a partir de dimarts als quioscos i llibreries. Aprofitant l’aparició d’aquest número, el segon aniversari de la revista i la inauguració d’una mostra de fotografies (dimarts 8 al Tinglado 4 del Port), tenim una campanya de promoció per a nous subscriptors. Aquells que es vulguin sumar ara al FET tindran un regal de les festes: la samarreta de la Baixada de l’Àliga o el Puzzle dedicat als Nanos de Tarragona. Subscriu-t’hi clicant aquí i gaudeix de la qualitat del FET. 

La samarreta de la Baixada de l'Àliga i el puzzle de les festes, obsequis per als nous subscriptors del FET a TARRAGONA
La samarreta de la Baixada de l’Àliga i el puzzle de les festes, obsequis per als nous subscriptors del FET a TARRAGONA

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here