9.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Deu anys de l’orquestra Camera Musicae

Un concert de l'Orquestra Camera Musicae la temporada passada (foto: Oliver Martínez)
Un concert de l’Orquestra Camera Musicae la temporada passada (foto: Oliver Martínez)

La mezzosoprano Marta Infante acompanyarà l’Orquestra Camera Musicae en el concert que inaugura el desè aniversari de la formació. Sota el lideratge del director Tomàs Grau, l’OCM obrirà aquest diumenge 25 d’octubre a les 18,30 h. al Teatre Tarragona una temporada especial plena de propostes i programes diferents. El primer concert inclourà obres de Mahler i Dvorák.

 

La temporada estable de la formació a Tarragona ens portarà altres tres concerts (29 de gener, 5 de març i 17 d’abril de 2016) amb la presència de destacats artistes com el tarragní Àngel Òdena. Camera Musicae té previst una cinquantena d’actuacions al llarg dels propers mesos, que inclouen també la temporada estable al Palau de la Música Catalana. .

 

L’OCM es perfila com una de les formacions orquestrals més actives del país i amb gran projecció, tenint en compte els concerts de producció pròpia que ofereix. Tomàs Grau celebra el desè aniversari per la resposta del públic i per la progressiva consolidació a l’alça de Camera Musicae. Molt vinculada a Tarragona, l’OCM compta amb el patrocini de Repsol i la Fundació Privada Mútua Catalana.

 

Obsequi per als subscriptors

El concert d’aquest diumenge és un dels espectacles que obre la temporada de tardor dels Teatres de Tarragona. Per celebrar-ho, sortegem dues entrades per veure Camera Musicae  entre els subscriptors de la revista. Envieu un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 21 hores. d’aquest dijous 22 d’octubre. Recordeu que el concert tindrà lloc diumenge a les 16,30 al Teatre Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here