20.2 C
Província de Tarragona
Dijous, novembre 30, 2023

Regalem dues entrades per veure ‘Pels pèls’

Pels pèls

Una combinació de comèdia, thriller i reality show, que gira al voltant d’un assassinat comès en una perruqueria. Aquesta és la proposta que ens espera a l’escenari del Teatre Tarragona el pròxim diumenge 15 de novembre a les 6 de la tarda. La temporada d’espectacles de tardor ens porta ‘Pels pèls’, sota la direcció d’Abel Folk.

 

El repartiment de l’obra inclou alguns dels actors més reconeguts de la comèdia catalana, com Mercè Comes, Pep Sais, Pep Planas, Jofre Borràs, Àlex Casanovas i Beth Rodergas. ‘Pels pèls’ és un espectacle que s’ha adaptat completament al 2015, incloent-hi nombroses referències a l’actualitat. A més, l’espectador haurà de prendre part activa de l’obra ajudant als mossos d’esquadra d’incògnit a desvetllar qui és l’assassí observant detingudament la reconstrucció dels fets i moments previs al crim

 

Tenim un obsequi per als subscriptors de la revista en forma de dues entrades per anar a veure ‘Pels pèls’ diumenge 15 de novembre a les 18 h. Si voleu participar en el sorteig, cal que envieu un correu electrònic a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimecres 11.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here