19.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 18, 2024

Lectures per al cap de setmana

Grades del Circ recuperades a la zona del Trinquet Vell (foto: DAVID OLIETE)
Grades del Circ recuperades a la zona del Trinquet Vell (foto: DAVID OLIETE)

– Què hem guanyat amb la declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial, ara fa quinze anys?

– Com s’adapten a la crisi les entitats socials que treballen en la inserció laboral de persones amb discapacitat?

– Hem de canviar de model econòmic si aspirem a ser un país amb menys desigualtats?

– Com viuen els veïns de Terres Cavades, una zona fruït de la improvisació urbanística de fa dècades?

– Què aporta a la ciutat l’esperit creatiu de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació?

– Quines raons expliquen el canvi de dinàmica dels darrers anys als Xiquets de Tarragona?

 

Aquestes són algunes de les preguntes que ens plantegem al número 14 del FET a TARRAGONA. Preguntes que van acompanyades de respostes, arguments i idees diverses que configuren els continguts de la revista, que hem presentat en públic aquesta setmana i que ja es pot trobar als punts de venda habituals: Llibreria La Capona, Llibreria La Rambla, Llibreria Adserà, Espai Turisme (carrer Major), Cal Matias (Serrallo) i als quioscos del centre de la ciutat.

 

Tots els reportatges, articles i entrevistes del FET a TARRAGONA estan elaborats per una desena de periodistes que coneixen a fons la realitat del nostre entorn: Anna Plaza, Jordi Suriñach, Quim Pons, Josep Ardila, Esteve Giralt, Oriol Margalef, Agnès Llorens, Enric Garcia Jardí, Albert Ollés i jo mateix, Ricard Lahoz. com a director de la publicació.  Hi afegim les esplèndides fotografies de David Oliete, reconegut amb diversos premis a nivell internacional, i la col·laboració d’Agustí Arévalo. Al número 14 del FET comptem, a més, amb la signatura convidada de la periodista cultural d’El Punt Avui, Carina Filella.

 

El dossier central, amb un total de divuit pàgines, està dedicat a commemorar el quinzè aniversari de la declaració del conjunt de Tàrraco com a Patrimoni Mundial per part de la Unesco. Hi trobareu cinc reportatges, una colunma d’opinió i unes magnífiques imatges d’indrets de la ciutat, com la que encapçala aquest article.

 

I tot això és possible gràcies al suport dels subscriptors del FET, que paguen 30€ a l’any, i dels lectors que compren la revista als quioscos i llibreries de la ciutat. Sense la complicitat i la implicació de la societat, no és viable el periodisme analític i rigorós.

 

El número 14 del FET a TARRAGONA ja és a l’abast de tothom. Els subscriptors l’haureu rebut a casa al llarg dels últims dies i, per tant, podreu gaudir-ne de la lectura durant el cap de setmana. Si us en voleu fer subscriptors, ompliu ara aquesta butlleta i sigueu benvinguts a la gran família del FET. Tenim a punt noves activitats culturals exclusives i l’obsequi d’entrades per als espectacles als Teatres de Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here