Carregant ...

Una invitació per celebrar Santa Cecília amb la Banda

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge d'un concert de la Banda Unió Musical de Tarragona, dirigida per Oscar Miguel Losada (foto: cedida)

Imatge d’un concert de la Banda Unió Musical de Tarragona (foto: cedida)

S’acosta Santa Cecília, patrona dels músics, el dia gran de la Banda Unió Musical de Tarragona. Enguany el 22 de novembre cau en diumenge i el concert tradicional de la BUMT tindrà lloc el mateix diumenge a les 18,30 h. al Teatre Tarragona i amb la participació de totes les seccions de l’entitat. Banda Simfònica, Banda Juvenil, Banda infantil i la Big Band Bumt, que s’estrena aquest 2015.

Oscar Miguel Losada, Carles Lorente Femenia i Núria Ferrer Pinyol seran els encarregats de dirigir els prop de 150 músics de les diverses seccions que celebraran el dia de la patrona de la música amb un concert especial i un repertori molt variat.  El concert servirà també per donar la benvinguda als músics que s’han incorporat a la banda durant els darrers mesos.

Si voleu anar convidats al concert de Santa Cecília de la Banda Unió Musical de Tarragona, tenim dues entrades per regalar entre els subscriptors de la revista. Podeu participar en el sorteig enviant un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la nit de dijous 19.

Recordeu que el concert tindrà lloc diumenge 22 a les 18,30 al Teatre Tarragona.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *