Advertisement Advertisement Advertisement
17.6 C
Província de Tarragona
Divendres, març 31, 2023

Una invitació per celebrar Santa Cecília amb la Banda

Imatge d'un concert de la Banda Unió Musical de Tarragona, dirigida per Oscar Miguel Losada (foto: cedida)
Imatge d’un concert de la Banda Unió Musical de Tarragona (foto: cedida)

S’acosta Santa Cecília, patrona dels músics, el dia gran de la Banda Unió Musical de Tarragona. Enguany el 22 de novembre cau en diumenge i el concert tradicional de la BUMT tindrà lloc el mateix diumenge a les 18,30 h. al Teatre Tarragona i amb la participació de totes les seccions de l’entitat. Banda Simfònica, Banda Juvenil, Banda infantil i la Big Band Bumt, que s’estrena aquest 2015.

 

Oscar Miguel Losada, Carles Lorente Femenia i Núria Ferrer Pinyol seran els encarregats de dirigir els prop de 150 músics de les diverses seccions que celebraran el dia de la patrona de la música amb un concert especial i un repertori molt variat.  El concert servirà també per donar la benvinguda als músics que s’han incorporat a la banda durant els darrers mesos.

 

Si voleu anar convidats al concert de Santa Cecília de la Banda Unió Musical de Tarragona, tenim dues entrades per regalar entre els subscriptors de la revista. Podeu participar en el sorteig enviant un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la nit de dijous 19.

 

Recordeu que el concert tindrà lloc diumenge 22 a les 18,30 al Teatre Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here