23.5 C
Província de Tarragona
Dissabte, juny 22, 2024

Músiques i vins de Tarragona per compartir

Joan Reig obrirà el cicle 'Gotes de música i notes de vi' aquest dijous al Seminari (foto: cedida)
Joan Reig obrirà el cicle ‘Gotes de música i notes de vi’ aquest dijous al Seminari (foto: cedida)

Tres propostes musicals de casa nostra maridades amb una quinzena de vins produïts pels diversos cellers de la DO Tarragona. Oi que sona bé? Doncs aquests són els ingredients d’un cicle que s’ha batejat amb el nom de  ‘Gotes de música i notes de vi’  i que porta com a subtítol Un viatge musical per la DO Tarragona amb músics del nostre territori.

 

La DO Tarragona (www.dotarragona.cat) amb el suport del Centre Tarraconense el Seminari (www.ctarraconense.cat) ha organitzat els maridatges tres dijous consecutius: 19 i 26 de novembre i 3 de desembre a les 19,30 hores. L’objectiu és triple: difondre els vins d’aquí, la música produïda al país i l’espai patrimonial del centre cultural situat a la Part Alta de la ciutat.

 

La programació del cicle contempla les actuacions de Joan Reig, presentant el seu projecte en solitari acompanyat del guitarrista Sergi Esteve  aquest dijous 19 de novembre a les 19.30h. El de Constantí repassarà part de la seva trajectòria al llarg de 30 anys.

Fito Luri i Xavier Pié actuaran dijous 26
Fito Luri i Xavier Pié actuaran dijous 26

Dijos 26, continuarà el cicle amb diversos fragments de l’espectacle ‘Un país que es diu tu i jo’, que representa la trobada del cantautor reusenc Fito Luri amb el saxofonista tarragoní Xavier Pié. Clourà el cicle el duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés, una sorprenent proposta que ens arribarà de la ma d’aquesta veu procedent de Badalona i aquest guitarrista de Flix (dijous 3 de desembre).

 

La mecànica de les tres sessions de Gotes de música i notes de vi -nom extret d’un article del periodista Josep Ardila que es va publicar el novembre de 2012 en el digital del FET a TARRAGONA- serà la mateixa. Les tres sessions consistiran en la presentació de cinc vins a càrrec de l’enòloga Elisa Ribé de la DO Tarragona que s’intercalaran cadascun d’ells amb una composició musical que lligui amb la tipologia del vi. L’acte finalitzarà amb la resta de l’actuació musical dels tres cantants.

 

Les entrades per cadascuna de les tres actuacions tenen un preu de 5 euros i es prega reservar-les al mail info@dotarragona.cat o al telèfon 977 21 79 31 perquè les places a cada sessió són limitades a 60 persones per les condicions de l’espai.

 

OBSEQUI ALS SUBSCRIPTORS

Gràcies a una iniciativa de la DO Tarragona, tres subscriptors de la revista podran gaudir d’una invitació doble per assistir a una de les tres sessions del cicle. Si voleu participar en el sorteig envieu un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat entre aquest dimarts i dimecres. Dijous al matí publicarem el nom de les tres persones afortunades per a cadascuna de les sessions.

Maria Arnal i Marcel Bagés estaran el 3 de desembre al Seminari
Maria Arnal i Marcel Bagés estaran el 3 de desembre al Seminari
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here