23.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

Us convidem a un cap de setmana màgic

Adrián Conde farà la cloenda del festival Teatre Màgic el proper diumenge 29 de novembre (foto: cedida)
Adrián Conde farà la cloenda del festival Teatre Màgic el proper diumenge 29 de novembre (foto: cedida)

El festival Teatre Màgic prepara per al pròxim cap de setmana els últims espectacles de la seva novena edició. Anthony Blake farà l’estrena a Catalunya de la seva darrera proposta el dissabte 28 de novembre a les 21,30h. al Teatre Tarragona. L’espectacle es titula ‘Más allá de la imaginación’

 

Segons el programa del festival, Blake és imprevisible, una nova experiència, una aposta més propera, un artista que juga amb les il·lusions mentals. Mai dos espectadors responen igual, ni pensen igual, el ritme el marca l’espectador, el disseny de l’espectacle també, i la resolució final només està en les mans de Blake.

 

L’endemà, diumenge 29, la cloenda del festival anirà a càrrec d’Adrián Conde amb l’obra ‘Piccolo camerino’. La funció es farà al Teatre Metropol a les 18 hores. El show inclou un penja-robes de dos metres que surt d’una maleta, uns nassos de pallasso que es multipliquen i una corbata de 28 metres de llargària: tot plegat, una sorpresa constant per a l’espectador.  Més informació, a la web oficial: www.teatremagic.es

 

Així es tancarà la novena edició del festival Teatre Màgic, que compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard. Per celebrar-ho tenim dos obsequis per als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA:

 

2 invitacions per l’espectacle de l’Anthony Blake al Teatre Tarragona. dissabte 28 novembre a les 21.30h

4 invitacions per a una família per l’espectacle ‘Piccolo Camerino’ (cloenda del festival) al Teatre Metropol. Diumenge 29 de novembre  a les 18h

 

Podeu participar en el sorteig enviant un correu a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat indicant quin dels dos espectacles voleu anar a veure. El termini per optar a les invitacions s’acaba dimecres 25 a les 22 hores.

Anthony Blake en una imatge promocional (foto: cedida)
Anthony Blake en una imatge promocional (foto: cedida)
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here