25.8 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 13, 2024

Aquest Nadal regala periodisme i història de Tarragona

Imatge aèria que il·lustra la coberta del col·leccionable 'Tarraco. Patrimoni Mundial: una nova visió' que es distribuirà amb el FET a TARRAGONA  a partir del gener.
Imatge aèria que il·lustra la coberta del col·leccionable ‘Tarraco. Patrimoni Mundial: una nova visió’ que es distribuirà amb el FET a TARRAGONA a partir del gener.

Aquest Nadal regala un 2 x 1 del FET a TARRAGONA. Pel mateix preu de 30 € tot l’any, rebràs còmodament a casa totes les revistes del 2016 i els fascicles del col·leccionable ‘Tarraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’. Dos productes de qualitat: periodisme local rigorós i analític i un treball innovador de recerca històrica i arqueològica impulsat per un grup d’experts de la URV que lidera el catedràtic Joaquin Ruiz de Arbulo

 

Amb el número de la revista de gener  -que sortirà al carrer el dia 19- es distribuirà gratuïtament el primer fascicle del col·leccionable, dedicat als monuments de la Via Augusta: la Torre dels Escipions i l’Arc de Berà. També, a partir d’aquella data, els 540 subscriptors i els lectors del FET podran aconseguir de franc les cobertes del projecte editorial a Llibreria La Rambla i Llibreria La Capona.

 

Si completeu la subscripció al FET a TARRAGONA ara o abans del 31 de desembre, tindreu de regal el número 14 de la revista que dedica al dossier a analitzar els quinze anys de Tàrraco com a Patrimoni Mundial. Aquest és el nostre regal de Nadal i Reis, que ja han formalitzat diversos amics i amigues els darrers dies.

 

Per fer-vos subscriptors del FET només heu d’omplir el formulari clicant aquí, i rebreu còmodament la revista i el col·leccionable a casa. També podreu gaudir de les activitats culturals que organitzem periòdicament i de les invitacions a espectacles als Teatres de Tarragona.

 

Amb aquesta nova iniciativa editorial que promou la Fundació Privada Mútua Catalana, l’ICAC i la URV amb el suport de Repsol i la complicitat del FET a TARRAGONA us volem desitjar

BONES FESTES!!!

Coberta del número 14 de la revista FET a TARRAGONA (foto: David Oliete)
Coberta del número 14 de la revista FET a TARRAGONA (foto: David Oliete)
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here