16 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 28, 2024

Amb ulls ganxets: els ‘millors’ desitjos

Imatge nadalenca a la plaça Prim de Reus (foto: cedida)
Imatge nadalenca a la plaça Prim de Reus (foto: cedida)

Benvolgut director,

Ja ho sé, ja, que no t’he fet arribar cap carta des del passat mes de novembre. Et demano disculpes i et prego que no m’ho tinguis en compte. Entre àpats nadalencs i el seguiment de l’actualitat reusenca, però, no he donat abast. Espero que allà a Tarragona, la sucursal, estigueu bé. A veure si pujo un matí d’aquests a fer-la petar amb els meus estimats amics pelacanyes allà al MotoClub.

 

Colors i llumetes

Ara que finalment hem deixat les festes enrere, crec que és oportú que en fem balanç. A Reus hem estat la mar d’entretinguts amb la gentada que hi hagut dia sí dia també pels carrers de la ciutat. A la plaça del Prim ens hi van instal·lar un espectacle de llumetes i colors i música a tot drap que potser ha provocat més d’una crisi nerviosa entre els pobres veïns de la zona, però i què. Que no és bonic, el Nadal? Doncs això. Si és que només ens queixem, alguns.

 

Pel que he pogut saber a les xarxes socials, es veu que per cap d’any estava previst que al Mercadal hi hagués un acte per donar la benvinguda al 2016. Més llumetes i colors, com bé et deus imaginar. Les campanes de la Prioral, a més, havien d’avisar la gent que corria per allà que la festa començava. Però res, tu, que ni campanades ni res de res. Bona manera de donar entrada als dotze mesos que ens esperen. Que no és bonic, el Nadal, torno a preguntar?

 

Més trobades bilaterals, sisplau!

Tots aquests dies, com ja és tradicional, també hem tingut el Parc infantil a La Fira. Quan esmento La Fira parlo del palau de congressos, benvolgut, no pas del nou centre comercial. Ho aclareixo perquè pel que sembla els pobres transportistes que han de servir gènere a les botigues acaben fent cap, perduts, al Tecnoparc. L’Ajuntament del meu estimat Pellicer pretenia cobrar un euret als pares per dur la canalla al Parc de Nadal. Les reaccions no van ser massa entusiastes, tu diràs, i ves, el consistori es va haver de fer enrere. Que rectificar és de savis, diuen. Que de vegades no cal ser tan ànsies amb la pela, dic jo.

 

I per cert, benvolgut amic, què, has estat bo? Què t’han portat, els Reis Mags? A mi, unes quantes ressaques, carbó i, com a tots els catalanets, un nou president que de ben segur que ens durà a la independència, oi que sí? En fi, que com deus haver comprovat tan sols hem començat l’any i ja n’estic cansat. Posats a ser una mica optimistes, malgrat tot, heus ací els meus bons desitjos i propòsits d’enguany. Que el Nàstic i el Reus Deportiu es trobin a Segona A, que hi torni a haver aquelles trobades bilaterals tan xules i útils entre en Carles i en Pep Fèlix i que, per variar, algun polític plegui si l’enxampen amb les mans a la caixa. I que el Fet a Tarragona segueixi apostant pel periodisme de qualitat, clar. En temps com els nostres, és una raresa. Gairebé una excentricitat.

Salut i èxits, seguidors pelacanyes.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here