19.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 18, 2024

Arriba amb el ‘Fet’ l’última obra de Tàrraco, Patrimoni Mundial

Imatge aèria que il·lustra la coberta del col·leccionable 'Tarraco. Patrimoni Mundial: una nova visió' que es distribuirà amb el FET a TARRAGONA  a partir del gener.
Imatge aèria que il·lustra la coberta del col·leccionable ‘Tarraco. Patrimoni Mundial: una nova visió’ que es distribuirà amb el FET a TARRAGONA a partir del gener.

El FET a TARRAGONA estrena el 2016 amb una aposta editorial de gran envergadura i que vol fer història. Aprofitant la commemoració del quinzè aniversari del reconeixement, per part de la Unesco, de la Tàrraco romana com a Patrimoni Mundial, oferim de regal un col·leccionable dividit en deu fascicles, en els quals descobrim aspectes inèdits d’un llegat únic que explica el passat i el present de la ciutat.

 

Els fascicles es distribuiran conjuntament i exclusivament amb la revista a partir del proper dimarts 19 de gener i no suposaran cap cost addicional per als subscriptors i lectors, que gaudiran de dos productes de qualitat (periodisme i recerca històrica) pel mateix preu de 5€. Les cobertes del col·leccionable es distribuiran des del mateix dia 19, gratuïtament, a la Llibreria La Capona i a la Llibreria de la Rambla.

 

Es pot aconseguir de franc amb la revista FET a TARRAGONA a partir del 19 de gener

L’obra es titula TARRACO, PATRIMONI MUNDIAL. UNA NOVA VISIÓ. Cada fascicle de vint pàgines conté fotografies inèdites i elements visuals en 3D que ajuden a la comprensió del text. Totes les fitxes es podran guardar dins les cobertes fins a completar la col·lecció. El projecte culminarà amb l’edició d’un volum d’unes 250 planes, que els subscriptors i lectors del FET podran tenir abans amb l’enquadernació dels fascicles. Es tracta d’una obra innovadora pel que fa als continguts i la seva presentació, dirigida per un equip de professors i arqueòlegs de la URV que lideren Joaquin Ruiz de Arbulo i Ricardo Mar.

 

El dimarts 19 de gener a les 19 hores tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona la presentació del projecte editorial amb la presència dels autors i de la  Fundació Privada Mútua Catalana, que impulsa la iniciativa. Al mateix acte es podrà comprar el número 15 de la revista FET a TARRAGONA que va amb el primer fascicle del col·leccionable i s’hi podran recollir gratuïtament les cobertes.

 

Si et subscrius aquests dies al FET a TARRAGONA per només 30€ tot l’any, podràs tenir a casa teva a partir de la setmana vinent la revista i la primera fitxa del col·leccionable dedicada a la Torre dels Escipions i l’Arc de Berà. Aprofita ara aquesta oportunitat i entra a format part del club d’amics del FET. Subscriu-t’hi clicant aquí. I col·labora amb el periodisme i els productes culturals de qualitat de Tarragona.

L'Arc de Berà és un dels monuments explicats al primer fascicle del col·leccionable
L’Arc de Berà és un dels monuments explicats al primer fascicle del col·leccionable. (Foto: PEPO SEGURA)

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here