17.7 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 18, 2024

Viure pel mar, al número 15 del ‘Fet’

Aquesta imatge forma part de la portada le número 15 del FET a TARRAGONA, que surt al carrer el proper dimarts 19 (foto: DAVID OLIETE)
Aquesta imatge forma part de la portada del número 15 del FET a TARRAGONA, que surt al carrer el proper dimarts 19 (foto: DAVID OLIETE)

El número 15 del FET a TARRAGONA s’apropa als que viuen del i per al mar. La revista, que sortirà al carrer el pròxim dimarts 19 de gener, fa un recorregut entre molls per captar el futur incert d’una activitat emblemàtica com la de la pesca  -signe d’identitat de la ciutat que ha configurat una manera de ser i de fer al Serrallo-,  i per descobrir alguns dels professionals menys coneguts a l’interior del Port: els que controlen l’entrada i sortida dels vaixells o els que inspeccionen les instal·lacions per motius de seguretat mediambiental.

 

El dossier de la revista també fa una aproximació al parc subaquàtic de Tarragona com a espai d’oci i d’estudi del fons marí i a l’Arxiu del Port, que custodia milers de documents i imatges. En triem només tres de ben significatives, que ens ajuden a entendre l’evolució de les instal·lacions portuàries i de la ciutat al llarg de dos segles.

 

DIMARTS 19: REVISTA I COL·LECCIONABLE

Aquests són alguns dels continguts que trobareu al número 15 del FET, que es presentarà dimarts 19 de gener a les 19 hores al Palau Municipal en un acte especial dedicat al nou col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’ que es distribueix de manera gratuïta amb la revista. L’acte és obert a tothom. Hi podreu adquirir la revista i el primer fascicle i les cobertes del col·leccionable.

 

A més dels continguts relacionats amb el mar, al FET a TARRAGONA publiquem altres històries de la ciutat: descobrim algun secret de les històriques Cases Barates, expliquem com, quan i on assagen els de la Banda Unió Musical, entrevistem Ramon Simó i Magda Puyo, directors de teatre tarragonins que triomfen a Barcelona, i presentem una parella (ella de Tarragona i ell de Pequin) que són uns voluntaris molt actius de Tarragona 2017.

 

La revista i el col·leccionable també es podran adquirir per 5€ a partir de dimecres 20 a les llibreries i els quioscos de la ciutat. Si us en féu subscriptors (30€ tot l’any) gaudireu de molts avantatges i activitats culturals gratuïtes i exclusives.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here