Carregant ...

Un repte per a la Jove Orquestra Intercomarcal

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una imatge d'arxiu de la Jove Orquestra Intercomarcal (foto cedida)

Una imatge d’arxiu de la Jove Orquestra Intercomarcal (foto cedida)

La JOIC (Jove Orquestra Intercomarcal) dirigida per Mercel Ortega i Joventuts Musicals de Tarragona col·laboren en un gran projecte: ‘Preludis i obertures de Richard Wagner’ en el marc de la commemoració del cinquantè aniversari de la mort del director Hans Knappertsbusch. Es tracta d’un concert que tindrà lloc diumenge 14 de febrer a les 18,30 hores al Teatre Tarragona.

El concert dedicat a Wagner té com a objectiu recordar el gran director wagnerià Hans Knappertsbusch (1888-1965), director titular dels Festivals de Bayreuth des de 1951 fins a 1964. Per aquest motiu, la JOIC afronta un repte titànic per les dimensions de les obres, per la  durada. per la  plantilla orquestral (que voreja els cent músics) i per la densitat de la música. La data del concert té un significat especial: el diumenge 14 de febrer s’escau l’endemà del 133 aniversari de la mort de Richard Wagner (13-02-1883).

OBSEQUI DE DUES ENTRADES

Tenim un obsequi en forma de dues localitats per veure aquest concert que tanca la temporada d’espectacles tardor-hiverns als teatres de Tarragona. Els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA que vulguin participar en el sorteig han d’enviar un correu electrònic a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit del proper dimecres 10 de febrer.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *