17.7 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 18, 2024

Visita i esmorzar a la Llotja de peix amb el ‘Fet’

Pescadors tarragonins descarreguen les captures del dia, amb el barri del Serrallo al fons (foto: DAVID OLIETE)
Pescadors tarragonins descarreguen les captures del dia, amb el barri del Serrallo al fons (foto: DAVID OLIETE)

El FET a TARRAGONA convida als seus subscriptors a fer una visita a la Llotja de pesca del Serrallo i compartir-hi un tastet de peix. D’aquesta manera volem complementar els continguts del número 15 de la revista dedicada a la gent que viu del mar i agrair la confiança als lectors. Aquesta activitat gratuïta tindrà lloc dissabte 27 de febrer a les 11 del matí i serà conduïda per Josep Ramon Tules, conegut popularment com a ‘Pitu Mosquits’.

 

La visita ens permetrà conèixer per dins l’edifici seu de la Confraria de Pescadors i les instal·lacions de la Llotja, on cada dia arriba el peix agafat per les barques, s’hi fa la subhasta i el producte surt cap als punts de venda. També podrem estar als molls i accedir a alguna de les embarcacions. En acabar tastarem un plat típic pescador preparat pel mateix Tules. Amb aquesta activitat, els subscriptors del FET coneixeran amb més detall la situació del sector de la pesca a Tarragona, molt afectat pel descens del nombre de barques i de captures.

 

Les persones interessades en la visita i el tast han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  al més aviat possible. Les places són limitades. El punt de trobada serà la porta principal d’accés a la Llotja de Peix, davant l’església del Serrallo, el dissabte 27 de febrer a les 11 del matí.

 

Aprofitem aquesta nova activitat per convidar-vos a ser membres actius del club d’amics del FET (ja en som més de 550). Només cal subscriure’s a la revista: rebreu a casa o a la feina totes les publicacions i els fascicles del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’; podreu assistir a activitats culturals gratuïtes i participar en el sorteig d’entrades per a espectacles de teatre, òpera, dansa i música.

Fés ara i aquí la teva subscripció al FET a TARRAGONA.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here