17.8 C
Província de Tarragona
Divendres, desembre 9, 2022

La política al voltant d’una birra

El bar La Cattonada, a la Cooperativa Obrera, acollirà a partir d'aquest dijous una nova tertúlia política (foto: cedida)
El bar La Cattonada, a la Cooperativa Obrera, acollirà a partir d’aquest dijous una nova tertúlia política (foto: cedida)

En els darrers anys s’han multiplicat els fòrums de debat a Tarragona al voltant d’una taula de menjar. Els primers sopars col·loqui, nascuts fa més de vint anys, s’han vist acompanyats ara d’altres tertúlies amb format i objectius similars: una trobada a la nit de persones molt heterogènies per escoltar un ponent  i establir-hi un diàleg sobre alguna qüestió d’interès i actualitat.

 

Un dels sopars relativament més nou  -neix el 2013-  és el del col·lectiu Àgora Tarragona, que impulsa Gerard Castells, tècnic de l’Oficina Municipal de Turisme. Hi han organitzat una quinzena llarga de trobades amb professionals i perfils de ponents molt diversos per parlar d’economia, política, immigració, la relació centre-barris, marca personal, el cas Castor, el turisme i molts altres temes.

 

Ara, Àgora Tarragona ha decidit oferir un nou format més informal i en un horari menys nocturn. Es tracta del Beers & Politics, un model ‘importat’ d’altres ciutats, on es desenvolupa amb èxit una trobada d’un grup de persones al voltant d’una taula i una cervesa per parlar de política en un ambient distès i sense polítics en actiu.

 

La iniciativa arrenca aquest dijous 25 de febrer a les 19,30 al bar La Cantonada (Cooperativa Obrera) i el primer ponent serà qui signa aquest article amb una xerrada titulada ‘Pactes de govern local i política nacional’. L’anàlisi girarà a l’entorn de l’acord de govern a Tarragona entre el PSC, el PP i Unió i què representa per al conjunt de la política catalana i espanyola. L’acte s’acabarà a les 21 hores. La intenció d’Àgora Tarragona és anar intercalant l’organització de les birres vespertines amb els sopars col·loqui.

 

el número 16 del ‘Fet’ 

Per cert, La Cantonada també serà l’escenari de la presentació del número 16 del FET a TARRAGONA que estem enllestint aquests dies. L’acte tindrà lloc dimecres 9 de març a les 19,30 h. Amb la revista presentarem també el segon fascicle del col·leccionable de Tàrraco, Patrimoni Mundial, dedicat a les Muralles romanes.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Voldria felicitar a l’amic Gerard Castells per aquesta iniciativa i també al Director d’aquest digital, l’amic Ricard Lahoz per ser la primera persona convidada d’aquestes trobades “Beers & Politics”. Espero que sigui un èxit durant molts i molts anys. Aquestes trobades, aquests sopars, esmorzars etc, demostren que, malgrat tot i tot, aquesta ciutat està viva i té inquietuts. Salutacions!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here