Advertisement Advertisement
25.2 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 17, 2022

El talent de la URV omple el número 16 del ‘Fet’

Detall d'un laboratori del campus Sescelades de la URV que formarà part de la propera portada de la revista FET a TARRAGONA (foto: DAVID OLIETE)
Detall d’un laboratori del campus Sescelades de la URV que formarà part de la propera portada de la revista FET a TARRAGONA (foto: DAVID OLIETE)

Una llei del Parlament de Catalunya, aprovada el desembre de 1991, va donar llum verda a la constitució de la Universitat Rovira i Virgili. Som, doncs, a punt de commemorar el 25è aniversari d’una institució cabdal en el desenvolupament de les comarques de Tarragona i, especialment, de la seva capital. Per aquesta raó, la portada i el dossier del número 16 de la revista FET a TARRAGONA estan dedicats al talent i l’excel·lència que hi ha al si de la URV.

 

Els inicis van ser complexos, reconeixen els seus promotors, però 25 anys després, la universitat pública del sud de Catalunya és un centre de referència en molts àmbits i amb projecció internacional. A la revista  -que sortirà al carrer la setmana que ve- trobareu dades, opinions, testimonis, impressions, sentiments i experiències de persones que importen i exporten talent a través de la URV. Gent que que fa possible que la de Tarragona. estigui entre les cent millors universitats del món amb menys de cinquanta anys de vida.

 

Dos d’aquests joves investigadors i que sobresurten pel seu alt nivell de qualificació professional, Josep Domingo i Jordi Gracia-Sancho,  seran els protagonistes de la presentació del proper número del FET a TARRAGONA.  L’acte tindrà lloc dimecres 9 de març a les 19,30 a la cafeteria La Cantonada (a l’edifici de la Cooperativa Obrera) i està obert a tothom.

 

A la trobada presentarem tots els continguts de la revista i el segon fascicle del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’ dedicat a les Muralles romanes. Aquesta obra, precisament, està coordinada per un grup punter d’investigadors arqueòlegs de la URV  sota la direcció del catedràtic Joaquin Ruiz de Arbulo.

 

Fes-te’n subscriptor

Aprofiteu la sortida del proper número de la revista i la publicació del col·leccionable per fer-vos-en subscriptors per només 30€ tot l’any. Tindreu de regal el primer fascicle de Tàrraco dedicat als monuments dela Via Augusta.

 

Sumem 550 amics i amigues que ja formen part de la comunitat del FET. Si tu ja hi ets, regala una subscripció a un amic o familiar i també se’n podrà beneficiar de les activitats culturals gratuïtes que organitzem i del sorteig d’entrades per a espectacles als teatres de Tarragona. Fes la subscripció ara i aquí. 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here