Advertisement Advertisement
Carregant ...

En defensa de l’ensenyament públic

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Escola Saavedra, fa un temps quan celebrava el seu centenari (foto: Fet a Tarragona)

Escola Saavedra, fa un temps quan celebrava el seu centenari (foto: Fet a Tarragona)

Cada any que passa augmenta la sensació d’assistir a una competició entre les escoles per captar l’atenció i l’interès dels pares i dels alumnes. Això acostuma a passar en aquesta època de l’any, quan se celebren jornades de portes obertes als centres i s’apropa el període de preinscripció de cara al curs següent.

Enguany, la preinscripció tindrà lloc entre el 30 de març i el 7 d’abril. A Tarragona, algunes escoles públiques manifesten el seu disgust davant la proliferació de mitjans publicitaris i estratègies de màrqueting dels centres concertats per sumar més alumnes amb l’argument d’oferir més qualitat.

L’escola Saavedra, referent de centre educatiu públic de la ciutat i amb més de cent anys d’història, fa arribar al FET a TARRAGONA  una crida en defensa de l’ensenyament públic i d’unes plantilles de professionals “compromesos” que s’esforcen perquè els pares i els alumnes estiguin plenament satisfets amb el servei que ofereixen.

Aquí teniu una mostra de com es treballa a l’escola Saavedra, un exemple del que es fa a les altres escoles públiques de Tarragona


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una resposta a “En defensa de l’ensenyament públic”

 1. Leonor Franch ha dit:

  Felicitats per la publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *