24.2 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 13, 2024

En defensa de l’ensenyament públic

Escola Saavedra, fa un temps quan celebrava el seu centenari (foto: Fet a Tarragona)
Escola Saavedra, fa un temps quan celebrava el seu centenari (foto: Fet a Tarragona)

Cada any que passa augmenta la sensació d’assistir a una competició entre les escoles per captar l’atenció i l’interès dels pares i dels alumnes. Això acostuma a passar en aquesta època de l’any, quan se celebren jornades de portes obertes als centres i s’apropa el període de preinscripció de cara al curs següent.

 

Enguany, la preinscripció tindrà lloc entre el 30 de març i el 7 d’abril. A Tarragona, algunes escoles públiques manifesten el seu disgust davant la proliferació de mitjans publicitaris i estratègies de màrqueting dels centres concertats per sumar més alumnes amb l’argument d’oferir més qualitat.

 

L’escola Saavedra, referent de centre educatiu públic de la ciutat i amb més de cent anys d’història, fa arribar al FET a TARRAGONA  una crida en defensa de l’ensenyament públic i d’unes plantilles de professionals “compromesos” que s’esforcen perquè els pares i els alumnes estiguin plenament satisfets amb el servei que ofereixen.

 

Aquí teniu una mostra de com es treballa a l’escola Saavedra, un exemple del que es fa a les altres escoles públiques de Tarragona

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here