17.6 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 24, 2024

Presentació del ‘Fet’ 16: avanç de continguts

Imatge de la coberta del número 16 de la revista FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE
Imatge de la coberta del número 16 de la revista FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE

Aquest dimecres 9 de març presentem en públic el número 16 del FET a TARRAGONA. Serà a les 19,30 h, al Cafè La Cantonada en un acte obert a tothom. La revista dedica portada i 18 pàgines del dossier central a la URV, a punt de commemorar els 25 anys de la seva constitució. Les persones que hi fan recerca i que destaquen pel seu talent tenen un protagonisme especial a la revista.

 

Josep Domingo, catedràtic en Informàtica i líder del grup de recerca CRISES, i Jordi Gracia-Sancho, bioquímic i referent estatal en l’estudi de les malalties del fetge, compartiran l’escenari de La Cantonada per parlar dels seus projectes i de la feina que es fa a la universitat de Tarragona. Són dos exemples d’excel·lència que apareixen a les pàgines del FET a TARRAGONA, que a partir d’avui es distribueix entre els subscriptors i que a partir de demà dimecres estarà a la venda en llibreries i quioscos.

 

A l’acte també presentarem el segon fascicle del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’ que està dedicat a les Muralles romanes. Es tracta d’una obra de 10 fascicles, de gran qualitat i amb les últimes novetats en recerca que coordina un grup d’arqueòlegs i arquitectes sota la direcció del catedràtic Joaquin Ruiz de Arbulo.

 

En aquest article us presentem la imatge de portada, obra de David Oliete, i us avancem altres temes de la revista:

– Un reportatge de Ciutat Jardí, obra dissenyada per Pau Monguió a principis del segle XX.

– Una passejada per quatre estudis – tallers d’artistes a la ciutat, amb estils molt diversos.

– Un article sobre la Unitat de cures pal·liatives de l’hospital sociosanitari Francolí.

– Una visita al col·legi d’educació especial Sant Rafael, que commemora el seu 50è aniversari.

– Una entrevista a Joan Maria Llobet i Mallafré, expert en toxicologia i seguretat alimentària.

– Una anàlisi de l’obra de l’escriptora Olga Xirinacs, que al maig complirà 80 anys.

I com a novetat, publiquem un relat, una història de ficció ambientada a Tarragona, obra del filòleg i escriptor Albert Ventura amb il·lustració de Rat Mas.

 

Aquests i altres continguts els trobareu al número 16 del FET a TARRAGONA. Aprofiteu ara per fer-vos-en subscriptors o per regalar una subscripció a un amic o familar. Són 30 € l’any per la revista i els fascicles del col·leccionable.  Podeu formalitzar la subscripció en un minut clicant aquí.  Moltes gràcies per donar suport al periodisme rigorós i de qualitat a Tarragona. 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here