11.9 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 11, 2024

Les muralles romanes, al segon fascicle del ‘Fet’

Imatge aèria de les muralles de Tarragona
Imatge aèria de les muralles de Tarragona. Foto: ÀNGEL RIFÀ

El llançament, el gener passat, del col·leccionable del Patrimoni Mundial de Tàrraco, que ofereix en exclusiva el FET a TARRAGONA, ha rebut una gran acollida a la ciutat. Nombrosos subscriptors i lectors tenen ja les cobertes, que es poden obtenir gratuïtament a la Llibreria de la Rambla i a la Llibreria La Capona mostrant el val amb el nom que acompanya el paquet de les dues publicacions (revista i fascicle).

 

Davant l’èxit d’aquesta aposta editorial, i per facilitar que tothom que ho vulgui tingui a casa el millor resum científic i gràfic fet fins ara dels monuments i elements reconeguts per la Unesco, les cobertes es podran continuar recollint en els dos punts de distribució. Alhora, aquells que no tinguin la primera fitxa de la sèrie, la número 8, distribuïda amb la revista de gener i febrer d’enguany, poden demanar-la enviant un correu a l’adreça electrònica   subscripcions@fetatarragona.cat

 

El col·leccionable està dividit en deu fascicles on es descobreixen aspectes inèdits d’un llegat únic que explica el passat i el present de la ciutat. Amb el número 15 de la revista es va lliurar la fitxa dedicada als monuments de la Via Augusta: l’Arc de Berà i la Torre dels Escipions. I juntament amb la publicació de març i abril, arriba el fascicle de les Muralles romanes. Tot sense cap cost addicional, oferint dos productes de qualitat (periodisme i recerca històrica) pel mateix preu de 5 €.

 

El títol de l’obra, Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió, expressa l’objectiu principal de mostrar com són i com eren els monuments distingits per la Unesco, mitjançant una anàlisi científica rigorosa, actualitzada i explicada amb un llenguatge comprensible per a tothom. Les fitxes tenen vint pàgines i es poden guardar dins les cobertes fins a completar la col·lecció. L’obra és una iniciativa de la Fundació Privada Mútua Catalana i compta amb el suport econòmic de Repsol.

ACTE DE PRESENTACIÓ

El fascicle i el número 16 de la revista FET a TARRAGONA  es presenten aquest dimecres a les 19,30 h. al bar La Cantonada en un acte obert a tothom. A partir d’avui ja estan a la venda en llibreries i quioscos. Si us en voleu fer subscriptors o voleu regalar la subscripció anual a un amic o familiar, cliqueu aquí i aprofiteu els avantatges de pertànyer al club del FET per només 30 €. Més de 550 amics i amigues ja formen part de la nostra comunitat.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here