20.7 C
Província de Tarragona
Dilluns, maig 27, 2024

Visita a les Muralles amb els subscriptors del ‘Fet’

Un tram de les muralles romanes amb cases. Foto: PEPO SEGURA
Un tram de les muralles romanes amb cases. Foto: PEPO SEGURA

Coincidint amb la publicació del fascicle dedicat a les Muralles romanes del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’,  el FET a TARRAGONA organitza una visita a aquest monument, guiada pel catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo. L’activitat, exclusiva i gratuïta per als subscriptors de la revista, tindrà lloc dissabte 2 d’abril a les 10,30 del matí. 

 

Ruiz de Arbulo és el coordinador del grup de recerca que elabora aquesta obra innovadora que es distribueix gratuïtament amb cada número del FET a TARRAGONA.  El col·leccionable està dividit en deu fascicles on es descobreixen aspectes inèdits d’un llegat únic que explica el passat i el present de la ciutat. Amb el número 15 de la revista (gener-febrer) es va lliurar la fitxa dedicada als monuments de la Via Augusta: l’Arc de Berà i la Torre dels Escipions. I juntament amb el número 16 de la publicació (març-abril), arriba el fascicle de les muralles romanes. Tot sense cap cost addicional, oferint dos productes de qualitat (revista i fascicle) pel mateix preu de 5€.

 

Les cobertes del col·leccionable es poden obtenir gratuïtament a la Llibreria de la Rambla i a la Llibreria La Capona mostrant el val que va dins la bossa amb les dues publicacions. Aquells que no tinguin la primera fitxa de la sèrie, la número 8, distribuïda amb la revista de gener i febrer d’enguany, poden demanar-la enviant un correu a l’adreça electrònica subscripcions@fetatarragona.cat.

 

Els subscriptors interessats en la visita ja s’hi poden apuntar enviant un correu a la mateixa adreça: subscripcions@fetatarragona.cat. Les places són limitades. El punt de trobada serà el Portal del Roser el dissabte 2 d’abril a les 10,30 del matí.

 

Si us voleu subscriure al FET a TARRAGONA, ho podeu fer ara, molt fàcil, clicant aquí. Rebreu les revistes i els fascicles còmodament a casa i podreu participar de totes les activitats culturals i obsequis que organitzem des del club del FET. A més, contribuireu a consolidar una iniciativa periodística que vol mostrar el potencial de la Tarragona més dinàmica i innovadora. 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Hola, intento sin éxito reservar dos plazas para la visita del sábado a las murallas, me es devuelto el mail que envió a la dirección que ponéis

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here