21.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, juliol 3, 2022

Ruiz de Arbulo ens ajuda a entendre la història

Joaquin Ruiz de Arbulo s'adreça al grup de participants del FET a TARRAGONA en la vista a les Muralles
Joaquin Ruiz de Arbulo s’adreça al grup de participants en la vista a les Muralles. Foto: FET a TARRAGONA

Àmpliament satisfets. Els subscriptors del FET a TARRAGONA i acompanyants valoren molt positivament la visita d’aquest dissabte a les Muralles conduïda pel catedràtic d’Arqueologia de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo. Els participants destaquen el  to amè i didàctic de les explicacions que ajuden a entendre la història de la ciutat.

 

Un total de 36 persones han participat en aquesta visita, organitzada per complementar el fascicle del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’, que es publica conjuntament amb el número 16 de la revista. L’èxit de la iniciativa ens ha portat a convocar una segona visita amb subscriptors per dissabte 30 d’abril.

 

La visita ha arrencat a la maqueta instal·lada a l’Antiga Audiència per tenir una visió general de Tàrraco. Després, el grup ha anat pel passeig Arqueològic fent-hi diverses parades per escoltar les explicacions de Ruiz de Arbulo, i ha acabat al passeig de Sant Antoni on es poden comprovar parts restaurades i no restaurades de la muralla.

 

L’arqueòleg ha explicat al llarg del recorregut algunes de les novetats en recerca que han assolit en els darrers anys i que s’expliquen al col·leccionable. Per a Ruiz de Arbulo és tant important investigar i millorar el coneixement del passat de Tàrraco com difondre’l entre els tarragonins a través d’activitats com les organitzades pel FET a TARRAGONA.

 

Aquesta visita forma part de l’ampli ventall d’actes culturals i gratuïts que organitza el FET al llarg de l’any i que estan destinats exclusivament als subscriptors de la revista. Si us voleu afegir al grup de 550 subscriptors, només cal clicar aquí i rebreu còmodament a casa la revista i els fascicles dels monuments Patrimoni de la Humanitat.
Aquí teniu una galeria de fotos de la visita:

This slideshow requires JavaScript.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here