22.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 25, 2024

Un regal en forma de contes del Seguici

Els tres primers volums de la col·lecció 'Els contes del Seguici'. Un obsequi per a nous i vells subscriptors del FET a TARRAGONA
Els tres primers volums de la col·lecció ‘Els contes del Seguici’. Un obsequi per a nous i vells subscriptors del FET a TARRAGONA

Canalla, seguici, festa, cultura popular i tradicional, conte, relat, il·lustració…. Tots aquests ingredients es troben a la col·lecció Els Contes del Seguici de Tarragona,  una suma de petites històries de ficció que giren al voltant d’elements emblemàtics de la festa major de Tarragona.

 

El maig de 2013 l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Insitu Comunicació van signar un conveni per editar el número 1 de la col·lecció, El Negrito de la Pau, amb text de Jordi Bertran i il·lustracions de Dídac Francisco. Un treball que va veure la llum durant les festes de Santa Tecla de 2013. Un any més tard es va editar L’Àliga de Tarragona, amb text de Bienve Moya i dibuixos de Marta Contreras. I el passat 2015 es va publicar Alça l’Aleta, escrit per Jordi Cubillos i il·lustracions també de Marta Contreras. La Cucafera serà la protagonista del conte de les properes festes de Santa Tecla. Aquesta setmana, els promotors de la col·lecció han encetat una campanya adreçada a tothom per escollir la família de la Matilda, la nena protagonista del seguent conte. Aquí teniu l’enllaç per participar-hi.

 

UN REGAL PER SANT JORDI 

Per celebrar amb prou antelació la diada de Sant Jordi, el FET a TARRAGONA us presenta una promoció especial per a nous subscriptors i un obsequi per a subscriptors actuals.

 

Imatge de la coberta del número 16 de la revista FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE
Imatge de la coberta del número 16 de la revista. Foto: DAVID OLIETE

Els primers 5 nous subscriptors al FET a TARRAGONA entre el 14 i el 21 d’abril rebran l’actual número de la revista i el fascicle dedicat a les Muralles. I a més, de regal, tindran el número 15 del FET, el primer fascicle del col·leccionable de Tàrraco dedicat als monuments de la Via Augusta i un dels contes del Seguici. Per formalitzar la subscripció a la revista (30 € tot l’any) només cal clicar aquí.

 

Actuals subscriptors del FET a TARRAGONA: podeu enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimarts 19 d’abril i entre tots els participants sortejarem 10 exemplars dels contes del Seguici de Tarragona.

 

Els contes del Seguici de Tarragona estaran a la venda per Sant Jordi a Llibreria de la Rambla, Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Abacus, a la botiga de l’Espai Turisme del carrer Major i a l’estand  de la Colla Jove a la Rambla Nova.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here